@allevoor ono nevolnosť ti može sposobit aj to,že si budeš namýšlať, že je ti zle, tak nepanikar, nestane sa nič, možno pojdeš na wc Raz kamarat vracal a ja som sa tak bála,že budem tiež vracat, tak mi bolo zle z toho namýšlania
neviem načo ľudia čítaju záručne doby na výrobkoch, keď aj tak sa všetko obyčajne prebaluje čo stoji na skladoch
ak si to už zjedla, nerob si z toho v hlave zbytočné problémy
,stejne ti to nepomôže...
ak bude zle zavolaj sanitku, v špitáli ti strčia hadicu do žalúdka a vypumpuju z teba aj vianočného kapra a budeš fit...
to chceš?
lebo v bývalých žilinských mliekarňach robila moja teta a vštky výrobky vrátene z potravinových reťazcov príjimala, bol tam tým ľudí, ktorí posudzovali aku taku spôsobilosť výrobku a ak ešte ako tak zodpovedali kvalite, prebalili a šupli znova do predaja... v Metre to normálne robia s mäsom aj v TV to bolo a nič sa nezmenilo, vždy sa to záhadne odvezie a príde znova do predaja, robi tam kamoš a keď mi to rozprával čo všetko sa tam deje, som otváral oči ...
tie mliekarne už našťastie zbúrali po revolúcii ju kúpili francúzi a oni robili takéto veci...
no ale ta 100% záruka, že je tovar čerstvý je dnes ťažko uveriteľný, n
otrava žalúdka je možná hlavne u tých osobách čo maju citlivý žalúdok, najhoršie su zavarane huby, tam hrozí aj smrť...
konzumujem drahé potraviny, mám kopu známosti a po dedinách kamošou a od ních nakupujem, mäso, hydinu, vajcia, mlieko, maslo, syry, ovocie a pod.
som na invalidnom, mám kopa času a preto nemám problém, nakupovať po celom kraji čo treba...
potom, máme veľku záhradu so sklenikom a o zeleninu nie je núdza od jari do neskorej jesene
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ale to by dost rychlo preslo tvojim bruskom, takze ak si nebola kakat, tak uz asi nic
navyše dátum spotreby je aj tak kratší ako to skutočne vydrží
tri dni sú v pohode
vykakáš a budeš v pohode
ak si to už zjedla, nerob si z toho v hlave zbytočné problémy
,stejne ti to nepomôže...
ak bude zle zavolaj sanitku, v špitáli ti strčia hadicu do žalúdka a vypumpuju z teba aj vianočného kapra a budeš fit...
to chceš?
nerozumiem tomu prelepené
aha, jasné
lebo v bývalých žilinských mliekarňach robila moja teta a vštky výrobky vrátene z potravinových reťazcov príjimala, bol tam tým ľudí, ktorí posudzovali aku taku spôsobilosť výrobku a ak ešte ako tak zodpovedali kvalite, prebalili a šupli znova do predaja... v Metre to normálne robia s mäsom aj v TV to bolo a nič sa nezmenilo, vždy sa to záhadne odvezie a príde znova do predaja, robi tam kamoš a keď mi to rozprával čo všetko sa tam deje, som otváral oči ...
tie mliekarne už našťastie zbúrali po revolúcii ju kúpili francúzi a oni robili takéto veci...
no ale ta 100% záruka, že je tovar čerstvý je dnes ťažko uveriteľný, n
otrava žalúdka je možná hlavne u tých osobách čo maju citlivý žalúdok, najhoršie su zavarane huby, tam hrozí aj smrť...
heh, pripíšem si to k svoje osobe ako titul
konzumujem drahé potraviny, mám kopu známosti a po dedinách kamošou a od ních nakupujem, mäso, hydinu, vajcia, mlieko, maslo, syry, ovocie a pod.
som na invalidnom, mám kopa času a preto nemám problém, nakupovať po celom kraji čo treba...
potom, máme veľku záhradu so sklenikom a o zeleninu nie je núdza od jari do neskorej jesene
u toho mäsa ide hlavne o konzervačne prostriedky, ako glutaman sódny a pod..
mám choré srdce a to by ma pomaličky zabíjalo...
heh, zdedil som po otcovi a mám ich aj v investičných a podielových fondoch, okrem toho mám ekonóma, ktorého kráľovsky platím a on sa stara o to, no..