povedzte preco? preco ssa ludia odsudzuju robia si nazor na niekoho hoci o nom vedia take velke ...aky v skutocnosti su,Pretoze nieje vsetko videne len ocami,???vie to niekto???????????? a popritom vsetkom sa vam nejaky clovek podlizuje , hoci aj modre z
a myslim si o tom to ze ked je niekto prilis dementny a nedokaze si riesit veci z oci do oci uchyluje sa k ohovaraniu ale nasa milovana mladez by si mala uvedomit jednu vec a sice ze pokial nie je ochotna prijat nasledky za to co povie ma DRZAT HUBU
Vies preco? Takch ludi ako by om to napisal. ZAVIST. zavida aky su ty druhy a vedia, ze oni taky nebudu nikdy v zivote.
A preco by to mali povedat do oci? Hmmm? Vsak macher je kazdy ked uraza niekoho kto je za jeho chrbtom. Najhorsie je na tom to, ze robia druhym zle meno. Mne vravia, ze som alkoholi skurveny a popri tom to nie je pravda som apstinent. A preco to ravia? Lebo mi zavidia. Nie????
kasko to poznam... zato ze ostatni su v pici z 2 drinkov a so mnou to nic nerobi tak som tak zvany notorik pritom chlastanm raz do mesiaca niekedy ani to nie
Aio: mno jo az na to ze ja si nazor na inych nerobim, jednoducho len reagujem ved o tom je forum a ked niekto zalozi kokotnu diskusiu (to neplati o tejto) tak na nu aj kokotne zareagujem, myslim si ze to je logicke..
Nie nenapada, ja take veci neriesim, jednoducho je to tak a nikto to nezmeni a ja ani nemam potrebu menit svet a urcite nie v tomto.. Ludia aj tak budu pokrytci a pretvarky (samozrejme cest vynimkam)
na takých ludí čo sa pretvarujú a za chrbtom ta ohovoria proste treba kaslat. A ked uvidia, že ti nestoja ani za pohlad, tak sami nad tým porozmýšlajú, mozn
Ale inak je aj dost takých ľudí, ktorí takýto určite nie sú...
Myslim si,ze niet cloveka,ktory by nikdy aspon raz neoklamal,alebo nebol oklamany.Je to pokritectvo?Sme predsa len ludia a obcas chybime.Niekto viac,niekto menej.Ti,ktori nikdy neohovaraju,v spolocnosti mozu pozitivne vynikat a posobit aj na takych opacnych,nie?Niekto si svoj drahocenny cas vyplna tak,ze neustale kohosi ociernuje-nespokojni len sami so sebou.Rozumny clovek si cas vyplni inak.
ja vem ze niesme dokonali,,,, no fnuk,,, asi by bol potom onicom ,,no nedostatkov mae vela zislo by sa zbavit niecoho takeho ako je klamstvo do ociiiiiiii
Myslim,ze pravda do oci sa da povedat.Ak ide o pravdu,co by clovek v skutocnosti ani nepotreboval pocut a zbytocne by ho len zatazila,tak ak niekto chce byt taak velmi pravdovravny,isto treba pouzit co najjemnejsi sposob,vhodne prostredie a pod.Ale nakoniec sa vie,ze pravda dokaze niekedy skutocne boliet.Ja osobne mam radsej krutu pravdu,ako milosrdnu loz.Suhlasim s Matulkou a Black Angelom...
Ale co vidim.. pouzil som nazor uplne proti, a to vyhlasujem, ze nazory v temach maju byt na temu, nie odklonovat sa... Takze Kvetulik, ci jak sa pises... ano, bohuzial, je to tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A preco by to mali povedat do oci? Hmmm? Vsak macher je kazdy ked uraza niekoho kto je za jeho chrbtom. Najhorsie je na tom to, ze robia druhym zle meno. Mne vravia, ze som alkoholi skurveny a popri tom to nie je pravda som apstinent. A preco to ravia? Lebo mi zavidia. Nie????
sorry tommyhot, ale ty tu tak posobis...
Ale inak je aj dost takých ľudí, ktorí takýto určite nie sú...
okrem ineho presne jak podotkla Matulka33 nikto z nas neni dokonali