no takze by som sa chcela spytat, ci niekto nevie kolko sa plati po roku po vypozicani z kniznice alebo viac
celkom by sa mi ta informacia hodila, lebooo mam doma knihu od decembra predminuleho roka
@7@tajanacharlotte to môžu, ale ešte som nevidel, žeby predtým neposlali upomienku (jednu, dve, tri) a pokus o zmier. Zvyčajne až potom nasleduje vymáhanie súdnou cestou...ale zober si..oplatí sa im to kvôli jednej knihe?
zalezi na kniznici konkretnej. kazdopadne sa neboj, chod vratit...pomysli si na ludi, ktory by si tu knihu chceli pozicat
brat moj raz platil po 3. (riaditelskej) upomienke 100 korun...to bolo maximum vtedy, co sa platilo.
No k nám do knižnice som sa po dvoch rokoch dotrepala s úsmevom na tvári a nejakým Kukučínom, teta je našťastie ´krotká´ a pokuta nebola (upomienky tobôž nie). Ale v druhej knižnici som sa omeškala iba o pár dní a pokuta bola. Upomienky však neposlali.
Bež to vrátiť, ak ti nič neprišlo, zjavne na to kašlú a možno ani pokuta nebude
Tiež mám doma knihu už asi dva roky Až sa bojím ísť ju vrátiť keď ju mamina konečne dočíta A čo sa upomienok týka... možno aj posielali, viem ja? Majú starú adresu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
brat moj raz platil po 3. (riaditelskej) upomienke 100 korun...to bolo maximum vtedy, co sa platilo.
nepripada ti to trochu smiesne?
Bež to vrátiť, ak ti nič neprišlo, zjavne na to kašlú a možno ani pokuta nebude
asi si pockam na tyzden kniznic ci co to maju?