Na YouTube existuje viacero originálnych URL, cez ktoré sa dá dostať k vášmu profilu/kanálu, lenže iba jedna z nich sa defaultne vyhadzuje ostatným, ak vás hľadajú. No, a, podľa čoho sa určí, ktorá bude tá východzia adresa, cez ktorú sa k vám všetci vedia dostať?
Resp, neviem, ako to mám správne konkretizovať... ale keď hľadám nejakého užívateľa, vyhodí mi adresu vo formáte yt.com/channelname
LENŽE
Mne môj YT kanál vyhadzuje defaultne vo formáte yt.com/user/mojerealnemeno a neviem to zmeniť. Zmenila som si adresu kanálu, čo sa vraj dá len raz, ale tá je zase vo formáte yt.com/c/channelname a na túto sa aj tak nikto nedostane lebo ak si ma vyhľadá v hľadáčiku tak ho zase kopne len na moje reálne meno
Tiež mám prioritne user/ a chcel by som channel/ ale nejako som nepátral, či to ide zmeniť. Predpokladám, že to má súvis s G+ kontom. Ak si tam navolíš, že si nejaká firma, tak by to mohlo zmeniť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Resp, neviem, ako to mám správne konkretizovať... ale keď hľadám nejakého užívateľa, vyhodí mi adresu vo formáte yt.com/channelname
LENŽE
Mne môj YT kanál vyhadzuje defaultne vo formáte yt.com/user/mojerealnemeno a neviem to zmeniť. Zmenila som si adresu kanálu, čo sa vraj dá len raz, ale tá je zase vo formáte yt.com/c/channelname a na túto sa aj tak nikto nedostane lebo ak si ma vyhľadá v hľadáčiku tak ho zase kopne len na moje reálne meno