V poslednom case mi strasne moc padaju vlasy... Neviem ci je to len sezonne, ale uz je to naozaj moc... Ak viete mohli by ste mi prosim poradit co moze byt pricinou takehoto vypadavania a co mam jest aby som vypadavanie zastavila a rastli mi nove vlasy ??
Vlasy padaju vsetkym, mne sa tiez zda ze mi padaju jak svina a po kazdom cesani mam pocit ze rano sa zobudim plesaty. na to nijake vodicky ani podobne somariny nepomozu, jedlo je uplne jedno, ake budes jest. avsak miesto vypadnuteho vlasu zacne rast vzdy novy. avsak len do urcitej miery a casu. no u zien plesatost nenastava. priemernemu cloveku vypadne denne 100 vlasov. cim su dlhsie, tym ti to pripada byt viac, pretoze su dlhsie a vyzera ich byt viac.
ja odporúčam, a aj mne to dosť pomohlo, jesť zinok, umývať si vlasy s šampónom z obsahom kofeínu (Shauma - pánsky...ale to nevadí) a vážne nestresovať....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
To prejde.
Treba kúpiť šampón z lekárne (aspoň za desať euro).
Alebo papať zinok