Pomoc s vyberom mobilneho telefonu - LG, Motorola, Nokia, Sony Ericsson
Zdravim chlapci a dievcata, muzi a zeny, mam otazku - ktory s ponukanych mobilnych telefonov sa vam najviac pozdava. Kedze nemozem prilozit odkaz na kazdy z konkretnych telefonov (a toto reklama nie je), tak nejako strucne zhrniem svoje dojmy. Mobil si vy
ja by zvolil E71 ...motorola taká ,,kocka,, neviem či sa na tom mobile bude dobré robiť ...LG určite ne ... no a SE tam je wm6 ... ja by určite bral E71 ...je to špičkový mobil na kancelársku prácu (maily , sms ,...) ...je aj prezývaný ako manažerský ...vlastne celá rada E
@muf : Si pan, konecne niekto, kto sa do tohto vyzna ja hladam hlavne nieco pre kancelarsku pracu, ja si neplanujem tym honit ego ci fotit fotky na pokec a pokial nenajdem nic ine, tak volim meni Nokiou a Motorolou, u Moto vyhrava vacsi displej a vacsia pamat, u Nokie trochu lepsie funkcie - tak snad dnes dobre vyberiem
Ďakujem všetkým skutočne veľmi za podnetné pripomienky, zrejme sa skutočne rozhodnem pre túto Nokiu, zdá sa mi byť zo všetkých týchto štyroch možností tá najlepšia thx all
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
A z týchto hŕstok písmeniek ma zaujala akurát tá Nokia.