No takze mam od vcera ipod touch 1g 16gb a vcera som robil nejake hovadiny cez Cydiu a ta mi zamrzla nevedel som ako ju vratit do povodneho stavu tak som dal restore ipodu napisalo mi ze to bude robit 2 hodiny a robi to uz asi 20 hodin stale vidim len
To reset the iPhone or iPod Touch, press and hold down the Sleep/Wake button and the Home button simultaneously at the same time for at least ten seconds, then the LCD display will clear and the Apple logo appears on the black background. When Apple logo appears, reset is done.
chces povedat, ze itunes nijako nezareaguje na pripojeny ipod? to sa mi nejako nezda, pokial viem, tak on reaguje aj na ipod bez akehokolvek firmware-u (vlastna skusenost), tj ipod nemusi vobec fungovat, no itunes by ho zbadat mal... ak ale naozaj nereaguje, obavam sa, ze ti nezostava nic ine ako reklamacia, kedze bez pc pri oprave vela vody nenamutis... (ach milujem tie slovenske frazeologizmy )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Inak možno skús preinštalovať firmware.
toto je to čo si skúšal?
@matii no nwm ci presne to ale neco take , nwm po anglicky totizto