Ako sa dajú získať lieky iným spôsobom ako cez vyšetrujúceho lekára a následne odborníka. Myslím lieky na predpis. Tí, ktorí do mňa chcú hulákať, aká nie som normálna nech si to radšej nechajúpre seba. Len by ma to celkom zaujímalo.
@lucinka7 to je všetko nelegálne čo nekúpiš v obchode na rohu ulice takže musíš vedieť na koho sa obrátiť ..ak máš nejakého kamaráta čo má rád trávu a pod. tak sa ho spýtaj či sa nemôže ON spýtať svojich "kamarátov"
@matinho777 hej, to som si nejak uvedomila, práveže sa neviem na koho s tým obrátiť... kamaráta ? mám jedine, ktorý mi ju vedia zohnať...a ďalší by do mňa len pičovali
@lucinka7 je tam dosť mala účinná látka tak mal by byť ....ak nie tak sa priamo pýtaj na účinnu látku a ak nebude nič tak ekvivalent niečo bude určite tak to dúfam, že s rozumom
Akože pochopím ak sa snaží niekto bez predpisu zohnať Dithiaden keď sa dusí od kašľu alebo neviem čo na neviem čo, ale dokelu hentaké lieky?!? Ako kľudne môžeš vyskúšať bárčo a doj*bať si z toho pečeň (žalúdok), ale HLAVU?!
Len toľko k tomu, že nejak tajne predpokladám, že moc nevieš, čo sa ti reálne môže stať, ak si naordinuješ HENTAKÉ lieky, preto by som to moc neodporúčala
(btw Neurol, kt. odporúčal kolega vyššie je, pochopiteľne, tiež na predpis)
A pokiaľ by si ozaj mala také problémy, kt. si vyžadujú medikamentóznu liečbu, tak lekár celkom iste zvolí správny postup
@tysha pýtala som si skôr pomoc ako dojebávanie mojej osoby, ale možnoje to celkom pochopiteľné. V podstate som si vedomá toho, čo robia len neviem či by mi to predali, kebyže prídem do lekárne a vypýtam si to. (nepredajú mi ho) v podstate aj ibalgin je na predpis). hej lekár by ma už zrejme zavrel na psychiatriu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Vše musí ísť cez lekára ak je potrebný predpis...
ledaže si zaplatíš plnú sumu lieku... čo je dosť drahé bez predpisu...
Len toľko k tomu, že nejak tajne predpokladám, že moc nevieš, čo sa ti reálne môže stať, ak si naordinuješ HENTAKÉ lieky, preto by som to moc neodporúčala
(btw Neurol, kt. odporúčal kolega vyššie je, pochopiteľne, tiež na predpis)
A pokiaľ by si ozaj mala také problémy, kt. si vyžadujú medikamentóznu liečbu, tak lekár celkom iste zvolí správny postup