Co by ste robili keby mate 180cm ste velmi chudaa ziadne boky nic a mas dlhe chude nohy? alee jednoducho velmi dlhe oproti telu..boze keby existovala nejaka operaciaa skratenie dlzky z noh abo co ..hlavne ze existuje predlzovanienoh..to je bohove...ak poz
mne sa velmi páčia vysoké chudé postavy...ale tie nohy príliš dlhé môžu byť problém pri kúpe nohavíc kvoli dĺžke...inak by mi nevadili tiež mám dlhé ale nie extrémne
no ja teda nemam s tymto ani najmensi problem lebo meram ani nie 160cm....uz som si sice zvykla ale tak nekedy by tych par centimetrov nezaskodilo..a byt tebou tak to neriesim..ja mam take spoluziacky....a...no neviem neni to hrozne
chod na molo, teraz je taky trend. haha aziati si davaju nohy predlzovat a ty si ich das skratit nie? kde sme to ludia, preco mame take povrchne "problemy" ?
buc stastna a vyuzi to, co si dostala, napriklad v modelingu, naco chces mat boky ved si mlada, ked budes mat 50 a sirocisne tucne boky budes sa sama seba pytat naco si sa to vlastne stazovala...byt chuda jeee pekneee mozes papat kolko chces..ked chces mat peknu postavu hlavne cvic naberes peknu svalovu hmotu a budes sa citit lepsiee...
boze dievca..co by som ja robila kebyze mam 180 cm a chude a dlhe nohy?vsade ich ukazujem a nestazujem sa ale som vdacna..a 180 cm?ved to je uuuzasne..hned by som s tebou menila..uz len kvoli volejbalu sa mi to zide
tak newiem podla mna nie je dobre byt welmi chudy-ked tak chudy ale aj s bokmi potom clowek newyzera az tak tenko....ale myslim ze je to lepsie ako chorobna obezita ked clowek ani nic neje a stale pribera...ty mozes jest wsetko zaradom a aj tak nepriberies
co by som robila???? no hlavne sa prestala podcenovat a zacala bud pracovat na tom co sa mi nepaci...z vyskou ani dlzkou noh nespravis nic ale ak sa ti zda ze si prislis chuda tak skus nabrat,ale nie len tak ze budes vela jesta to co naberes bude ovisnute a mladrave, ale aj trochu cvicit aby si sa spevnila a tak...a prestan trepat hluposti s operaciami a neviem co...nepozeraj sa na seba tak kriticky a skus sa zacat pozerat na seba tak ze si zacnes viac vsimat svoje prednosti nez svoje nedostatky
llenze mne uz jebe z tej vysky -- ked idem do mesta a vsade vidim moju postavu vo vykladoch.. uplne neprirodzena.. vobec ma neserie ze som chuda bola by som rada ale k tej mojej vyške... jednoducho nedokazem sa s tim zmierit..jednoducho pribrat dokazem ale co mam s tou yvskou robiť??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
deti v afrike nemaju čo jest
a nabuduce daj vystiznejsi nadpis
meriam asi tak isto a som s tym spokojna
neviem, preco si nevazis to, co ti Panboh nadelil
skratka nemaj komplexy
ale nie stale lepsie ako obezna...aj ked u mna by si nepochodila lebo chrtice sa mi vobec nepacia.proste take s tym kileckom navyse to je ono
btw: existuje predlžovanie noh?