Ahojte .. o mesiac píšem monitor a potom budem podávať prihlášky. Ale neviem na akú školu ísť. Vysvečko z polroku som mala na samé 1,.. 2 z chémie a 3 z matiky + pochvala r. za aktivitu na škole :/
@wind no nad tým cestovým ruchom som už rozmýšlala,len neviem,čo dalej.. s tým ,že samozrejme chcem aj výšku,lebo teraz človek čo má len strednú s maturitou, to je v podstate nič
@popeyka to som napisal len tak vyber strednej skoly nieje zrovna ta tema co by sme ti mali radit my alebo tvoji rodicia na nikoho nedavaj vyber si to co ta bavi ked ta to bavy tak skola bude malina co by si chcela robit v buducnosti ? ----> aj vyska ? ---> stredna skola .... drzim palce nech sa dari hlavne sa nenechaj niecim nahovorit ze pod na tuto tu je najlepsie ked ta ta skola nebude bavit tak to je na 2 veci
a ešte berte to tak, že ja som taká lenivá dvojkárka.. ja fakt neviem,či ten gympel alebo niečo iné :/ .. lebo ak by som tam šla,bola by som od rána do večera nad knihami..
Inač,.. ak by som šla na gympel,tak to je v podstate ako základná škola,ten prehĺbené to učivo atď. a strednú školu ked máš ,tak to máš skôr zamerané na nejaký odbor .. ách jaj
@patofcb@popeyka mňa to nebaví, ale zasa ja som chodila do Starej Ľubovne, a tam to beru moc vážne...a celkovo prístup učiteľov bol nanič a tak ale ináč moc ekonomiky a mne sa to nepáčilo :/
@patofcb a ty si z BA? .. nech viem aká je to škola a tak ..
@enos .. no to si ma teraz ukludnil .. " neni o nič tažší ako SOŠ " .. no aj keď to asi záleží aj od gympla,.. som počula , že GJH je ťažké,.. a dneska mi učitelka povedala, že na einštainku už berú hocikoho
ako Blaváčka máš na výber..........choď na odbor, kde je málo ľudí, ale veľký dopyt........pozri sa po internete........neverila by si, koľko odborov na stredných je na výber......
a ak skončíš vyhľadávaný odbor, zamestnáš sa aj bez VŠ
Na gympel choď jedine vtedy, keď ani za svet nevieš čo chceš robiť alebo vieš presne, čo chceš robiť a on ti v tom môže pomôcť. Určite tam nechoď len preto, že "ááá mám jednotky, občas dvojku,...".
A keď ťa bavia jazyky, bio a geo, ako hovoríš, tak na ten gympel choď. Tam v BA máte určite mnoho gymplov, popozeraj si učebné plány a tak a vyber si ten naj pre teba.
A hlavne sa nenechaj odradiť tým, že by si to nezvládla, že je to ťažké a podobne. Nemôžem povedať že je úplne ľahký, ale záleží od toho, ako sa k tomu staviaš. A podľa mňa sú oveľa náročnejšie školy.
Ale hlavne sa naozaj nerozhoduj podľa známok, ale podľa toho čo ťa baví, a ktorá škola ti v tom môže pomôcť!
@somslavka .. len ja nie som moc dobrá v matike,.. vačšinou také tie malé písomky ,keď sa naučím dám na 2 niekedy 1 ale velké písomky väčšinou domrvím,.. buď je to stresom,alebo som zbrklá a robím úplne banálne chyby
@popeyka matika je aj moja slabá stránka... na základke som mávala jednotky s odretými ušami, na strednej dvojky s odretými ušami.... možnože u teba to budú trojky s odretými ušami ... však skús, keď spravíš skúšky, neváhaj a choď tam
@popeyka tak ked neskoncis vo vesmire ako kozmonautka tak urcite chod na obchodnu ja som ju skoncil a som velmi spokojny co ma naucila, terza na vysokej nemam problem
vyznam sa v ekonomike, viem uctovat, viem pisat naslepo vsetkymi desiatimi, ovladam danovnictvo, a celkovo ludia co ju vyjdu mozu ist rovno robit do firiem
@somslavka .. dík no určite sa posnažím a potrénujem na ten monitor,aj keď to asi nebude ružové ale tak no čo už..
@michael95 ďakujem, určite nad tým popremýšlam .. aj keď neviem,či by som chcela pracovať v účtovnictve,ale ako vo firme pracovať a stretávať sa s ludmi -> prečo nie?
@h8u nemám za sebou ani jeden a bola to najšťastnejšia voľba v mojom živote, že som si nevybrala gympel Mne totiž stačia skúsenosti známych, ktorí majú už dokopy za sebou 10 gymplov určite
Tak známi asi navštevovali nejaký skorumpovaný gympel v Hornej Dolnej alebo sú to obmedzenci ktorým by sa zdala priťažká aj učňovka, ale ja chodím na gympel (podotýkam gympel na úrovni) už ôsmy rok a nemôžem povedať JEDINÉ krivé slovo. Takisto aj ďalších 29 mojich spolužiakov a XY ostatných ľudí zo školy. Ako uznávam, že ak niekto nechce ísť na výšku, alebo proste už v 15 presne vie, čo chce robiť a preto ide na odbornú strednú (aj keď 90% prípadov názor ešte zmení), tak je mu gympel nanič. Takisto aj keď je vymletý jak vôl Ale keď má aspoň trocha prirodzenej inteligencie + chuti študovať, tak v živote nepovie, že "gympel je najväčšia hlúposť na svete", lebo je mu jasné, že to proste neni pravda
Ale zaujímalo by ma, čo tak strašne vadí tvojim známym na gymnáziu
Kto si jak spraví, tak má, ja viem, že ma na výšku zoberú, takže sa o svoju budúcnosť obávať nemusím Ale chápem tvojich známych, keď sa nedokážu ani len pripraviť na prijímačky, alebo si vybrať ako poistku školu, kde ich vezmú určite aj bez prijímačok
@michael95 máš pravdu.. je to vrchol trápnosti, aby starosta nemal a ani nemusel mať ukončenú strednú...
@popeyka no ja ti odporúčam buď gympel (ale nenúť sa do neho, ak sa naň necítiš!!! potom by si sa iba trápila), alebo skús SOŠ so zameraním na cestovný ruch..
preboha ved dneska uz zoberu na gympel barskoho rozhodne si daj prihlasku! fakt ja teraz na gympli koncim a podla mna je to prve dva roky skoro ako na zakladke a aspon teda ja som sa ucila len ked bolo treba na pisomky a tak... a da sa to v pohode zvladnut si myslim ked sa neflakas zo skoly a na vacsine hodin si poslusne pises poznamky...
a ak si nevies vybrat a chces ist na vysku gympel je dobra volba - ale priprav sa na to, ze uz v polke prveho rocnika ti daju vybrat nejaky volitelny predmet (my sme mali po starom 1 neviem ako je to po novom) v druhom dalsie vyberove predmety a v tretom dalsie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
..kvak..
a vám @heatrow @ellahope ďakujem za typ
@stuntbiker zo mňa automechanik nebude to sa už skôr dám na umeleckú dráhu
..kvak..
Inač,.. ak by som šla na gympel,tak to je v podstate ako základná škola,ten prehĺbené to učivo atď. a strednú školu ked máš ,tak to máš skôr zamerané na nejaký odbor .. ách jaj
@ivca2345 aj mna by to zaujímalo,prečo nie ??
@popeyka .... no náhodou ja mám takých super učiteľov, že sa až čudujem ( som prvák )
@patofcb hmm ale myslím aj to učenie a tak celkovo, proste neprestupujem len kvôli učiteľom, to je tiež pravda
@enos .. no to si ma teraz ukludnil .. " neni o nič tažší ako SOŠ " .. no aj keď to asi záleží aj od gympla,.. som počula , že GJH je ťažké,.. a dneska mi učitelka povedala, že na einštainku už berú hocikoho
a ak skončíš vyhľadávaný odbor, zamestnáš sa aj bez VŠ
A keď ťa bavia jazyky, bio a geo, ako hovoríš, tak na ten gympel choď. Tam v BA máte určite mnoho gymplov, popozeraj si učebné plány a tak a vyber si ten naj pre teba.
A hlavne sa nenechaj odradiť tým, že by si to nezvládla, že je to ťažké a podobne. Nemôžem povedať že je úplne ľahký, ale záleží od toho, ako sa k tomu staviaš. A podľa mňa sú oveľa náročnejšie školy.
Ale hlavne sa naozaj nerozhoduj podľa známok, ale podľa toho čo ťa baví, a ktorá škola ti v tom môže pomôcť!
ale keď už smetiar,.. tak to radšej budem kozmonautom
Lebo pätnásťročná ich má za sebou určite aspoň desať
vyznam sa v ekonomike, viem uctovat, viem pisat naslepo vsetkymi desiatimi, ovladam danovnictvo, a celkovo ludia co ju vyjdu mozu ist rovno robit do firiem
@michael95 ďakujem, určite nad tým popremýšlam .. aj keď neviem,či by som chcela pracovať v účtovnictve,ale ako vo firme pracovať a stretávať sa s ludmi -> prečo nie?
Tak známi asi navštevovali nejaký skorumpovaný gympel v Hornej Dolnej alebo sú to obmedzenci ktorým by sa zdala priťažká aj učňovka, ale ja chodím na gympel (podotýkam gympel na úrovni) už ôsmy rok a nemôžem povedať JEDINÉ krivé slovo. Takisto aj ďalších 29 mojich spolužiakov a XY ostatných ľudí zo školy. Ako uznávam, že ak niekto nechce ísť na výšku, alebo proste už v 15 presne vie, čo chce robiť a preto ide na odbornú strednú (aj keď 90% prípadov názor ešte zmení), tak je mu gympel nanič. Takisto aj keď je vymletý jak vôl Ale keď má aspoň trocha prirodzenej inteligencie + chuti študovať, tak v živote nepovie, že "gympel je najväčšia hlúposť na svete", lebo je mu jasné, že to proste neni pravda
Ale zaujímalo by ma, čo tak strašne vadí tvojim známym na gymnáziu
Kto si jak spraví, tak má, ja viem, že ma na výšku zoberú, takže sa o svoju budúcnosť obávať nemusím Ale chápem tvojich známych, keď sa nedokážu ani len pripraviť na prijímačky, alebo si vybrať ako poistku školu, kde ich vezmú určite aj bez prijímačok
@popeyka no ja ti odporúčam buď gympel (ale nenúť sa do neho, ak sa naň necítiš!!! potom by si sa iba trápila), alebo skús SOŠ so zameraním na cestovný ruch..