Viem,že každého baví čítať niečo iné,ale rada by som si od Vás nechala poradiť,najlepšie z každého žánru nejakú NUMBER 1,ktorú ste prečítali,poprípade ste počuli,že sa ju fakt oplatí prečítať.Ďakujem vopred,Birdzáci
@candy36 keby sa tá tretia dala zohnať, tak by som aj pokračoval, ale tak vždy mi ju vypredajú všade a to v čase kedy som sa pohyboval ako v NR, tak aj v BA
ale tak tie čo písal jeho syn boli dosť slabšie, ale dali sa
@dogyno no slabšie neboli tak zložité skôr ale napr. najnovšia čo vyšla pred rokom, Sesterstvo Duny bola úplne brutálna zožrala som ju za pár dní a to mala asi 800 strán
pretože ako som už povedal oddychovky sú aj lepšie a neraz v zaujímavejších svetoch, aj keď Duna má mega svet, len ten spor so strojmi mi prišiel už taký dosť zjednodušený oproti Dune pôvodnej
pokým zo sci-fi je u mňa top Warhammer 40 000, temný, gotický, plný násilia a náboženského fanatizmu no predsa neskutočne fascinujúci, vymakaný a ak si človek nevyberie zlého autora, tak zažije od temného mystery, cez akčné boje, komédiu až detektívne príbehy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
citaj kusok, neskutocne veci su tam
ale tak tie čo písal jeho syn boli dosť slabšie, ale dali sa
sci fi stoparov sprievodca po galaxii
Bulgakov - Majster a Margarétka
Meyrink - Golem
Bradbury - 451 stupňov Fahrenheita
Wilde - Obraz Doriana Greya
Milton - Stratený raj
Švantner - Nevesta hôľ
Vonnegut - Časotrasenie
keďže boli viac akčné ako filozofické čo bola najväčšia sila pôvodného autora...
ak by som chcel zábavnú a temnú akciu, tak jednoznačne Dan Abnett
pretože ako som už povedal oddychovky sú aj lepšie a neraz v zaujímavejších svetoch, aj keď Duna má mega svet, len ten spor so strojmi mi prišiel už taký dosť zjednodušený oproti Dune pôvodnej
pokým zo sci-fi je u mňa top Warhammer 40 000, temný, gotický, plný násilia a náboženského fanatizmu no predsa neskutočne fascinujúci, vymakaný a ak si človek nevyberie zlého autora, tak zažije od temného mystery, cez akčné boje, komédiu až detektívne príbehy
matkin- vsetky knihy sa mi pacili
Daphne du Maurier - Rebeka
Jane Austen - Jana Eyerová
Remarque - Nebo nepozná obľúbencov
G.Orwell - Animal Farm
a z tých nových Hunger Games
to sú moje najobľúbenejšie