@bettsy druháčka som,,,asi pojdem na tu Vazku,aj ja tam mám kamošku,tiež si ju veľmi vychvaľuje (len ta franina tam že nie je bohviečo,ale to mi je tak zajedno,hlavne že odídem z tejto školy)
Prestupiť chcem lebo na tom bilingvalnom sa to už neda vydržať,učitelia zlí,spolužiaci zlí,tie predmety otras,prístup k nám,,,už ma to tam fakt nebaví,prežívať ten blbý STRES aby som nakoniec nemala ani tu štátnicu z FJ (lebo sa tento rok zrušila) ,ale diplom z ambasády,ktorý si môžem urobiť aj keď nechodím na tu školu,,,,a tento rok zmaturovalo z FJ len 15/58 žiakov,čo je fakt málo ...
@die teraz to myslis ironicky alebo vazne??? ....najnovsie mam to ze tam idem zajtra za riaditeľkou (kamoška sa bola pýtať ,jej povedali že možno majú miesto,ale musím dojsť)tak som zvedavá či to myslia vážne kks
@lenkaska31 aspon tam mas super spoluziakov?? ja ani to nemam a co sa nam rusi ta francuzska statnica tak cela namaha ide dopíí...nene čosí to s takým priemerom sa nedostanem na výšku
ja mám už uplne nervy z tých škol,už chcem mať konečne pokoj kks...ešte zajtra koncoročná písomka z chémie od našej "super" triednej,,,už sa neviem dočkať kks
@iambrooklie eeee myslela som francuzstinu, lebo zaraduje sa do tried podla toho ake jazyky sa ucis tak ake mas teda jazyky ? anglictina a to druhe je fj ? my sme anglictina + nemcina/francuzstina
@die Ja mam franina+nemina...len problem je ten ze ja nemam niektore predmety co mate vy,napr.geografiu,alebo niektore som sa neucila v 1.ročníku,,,,to preto je tažky prestup,,,v pondelok idem ale za riaditelkou na Vazke a uvidime....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Kamarátka tam chodí a čo počúvam.. A tuším sa tam ani neučí francúzština. Teda neviem.
@lenkaska1 @hippiechick
Prestupiť chcem lebo na tom bilingvalnom sa to už neda vydržať,učitelia zlí,spolužiaci zlí,tie predmety otras,prístup k nám,,,už ma to tam fakt nebaví,prežívať ten blbý STRES aby som nakoniec nemala ani tu štátnicu z FJ (lebo sa tento rok zrušila) ,ale diplom z ambasády,ktorý si môžem urobiť aj keď nechodím na tu školu,,,,a tento rok zmaturovalo z FJ len 15/58 žiakov,čo je fakt málo ...
a Ďakujem za odpovede
inak čo som sa dozvedela tak aj jedna baba z druhej triedy od nás ide na Vazku,aj tretiačka,tak nebudem sama čo odchádza....
len mam dosť stresy,ako ma prijmu noví spolužiaci ked tam budem nová...
to fakt?? a však maturita nestačí na 33%? čo je štyrka a ináč aká si trieda?
@lenkaska31 aspon tam mas super spoluziakov?? ja ani to nemam a co sa nam rusi ta francuzska statnica tak cela namaha ide dopíí...nene čosí to s takým priemerom sa nedostanem na výšku
ja mám už uplne nervy z tých škol,už chcem mať konečne pokoj kks...ešte zajtra koncoročná písomka z chémie od našej "super" triednej,,,už sa neviem dočkať kks
@die druhy jazyk mam AJ to je problem asi ze?? dokelu.....ale aj tak budem robit nejake rozdielove skusky
no veď písala som, že tuším sa tam neučí