@bunniska Tá nokia 7370 je naozaj veľmi pekná, čo sa týka dizajnu, len má iba 1,3Mpix fotoaparát, čo je teda dosť málo. Inak by som ju tiež hned chcela, lebo ako som už napísala, tiež sa mi páči jej dizajn.
Ide mi hlavne o to, aby tam bol dobrý fotoaparát, ale nemusí mať ten mobil napríklad nejaký super webový prehliadač alebo mp3 prehrávač, kedže takéto funcie nevyužívam a zbytočne by som za ne priplatila.
ešte teraz má napadol jeden telefón.... ak ti záleží trocha viac na tom aby to bola vysúvačka a mala pekný dizajn tak je tu ešte sonny ericsson S500.... fotak ma 2Mpx
Práve ma napadol ešte jeden, tiež sonny ericsson Ten vyhovuje myslím vo všetkých smeroch cena,vysuvacka,fotak.... T 715.... cena cca: 179€, fotak 3,15Mpx.... ale na ten by si si musela počkať asi 4 týždne kým sa dostane ku nám na trh
@majo Viem, že fotoaparát v mobile sa nevyrovná klasickému fotoaparátu, len chcem, aby bol taký, že ked niečo odfotím, tak je na tom mobile aj vidno, že čo to bolo odfotené
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ide mi hlavne o to, aby tam bol dobrý fotoaparát, ale nemusí mať ten mobil napríklad nejaký super webový prehliadač alebo mp3 prehrávač, kedže takéto funcie nevyužívam a zbytočne by som za ne priplatila.
ale tak keď ináč nedáš, tak Sony Ericsson C905
ak ma ešte niečo napadne napíšem