môžem ti odporučiť iba to kde aj sama študujem a čo si myslím že je pre MŇA dobre.... neviem čo ťa baví, akú máš predstavu o sš takže ti asi ťažko niekto dobre poradí a konečné rozhodnutie je aj tak na tebe ....
@simi13 jak mám podobný názor ale taktiež písala v jednom fóre podobnom nezatracujem gymple... A budem citovat čo som pisala tam "niekto z gymplu povie na obchodku že je to blbosť posraný úradnici naopak z obchodky povie dakto na gymplaka že on nemá uplatnenie a pritom sú to dvaja rozdielny ludia. Ten gymlak môže chcieť byť doktor tak išiel na gympel preto a nie preto že nevie čo chce.. " A ako isto vieš medicínu poprípade pravo a blablabla asi z nejakej SOŠ študovať nepojdeš .... @julka13 ak máš naozaj 13 tak si školu milion krat rozmysliš tak ako ja... tiež som sa rozhodla na sto percent kam pojdem až tesne pred tým ako som po príjmačkach isla na zapis ... a v tvojom veku asi tažko momentalne ochopíš čo to ekonomika vobec je .... a budeš sa to na zakladnej učiť v deviatom ročníku na občianskej tak sa neboj žeby to nepochopíš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Na gymnpel asi nejdem @momina223
@julka13 ak máš naozaj 13 tak si školu milion krat rozmysliš tak ako ja... tiež som sa rozhodla na sto percent kam pojdem až tesne pred tým ako som po príjmačkach isla na zapis ... a v tvojom veku asi tažko momentalne ochopíš čo to ekonomika vobec je .... a budeš sa to na zakladnej učiť v deviatom ročníku na občianskej tak sa neboj žeby to nepochopíš