Zdravim, zaujimalo by ma, ci poznate niekoho, kto trpi nejakou poruchou osobnosti (spravania: schizoidna, paranoidna, disocialna atd.), pripadne nou sami trpite. Ak ano, skuste dotycnu osobu trocha popisat, pripadne ci a ako sa lieci a tak dalej. Nechcem
Poznám liečenú schizofreničku a zopár neurotikov (nediagnostikovaných, ale v pravom slova zmysle narušených)..Ona má zdravšie náhľady než väčšina ,,normálnych", s ktorými som mala tú česť; neurotici ma na smrť iritujú.
Osobne mám za sebou anorektickú epizódu (čomu neverí nikto, kto ma vtedy nepoznal) a predpísané antidepresíva, čo síce s témou nesúvisí, ale nenapadá mi nič konštruktívnejšie.
Vedel by som o jednom pripadne o dvoch. Doktori to casto zle diagnostikuju a lieca to neadekvatne. Symptomi potlaca konope s vysokym obsahom CBD, pretoze ma antipsychoticke a neuroprotektivne ucinky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
v poriadku, dakujem za odpoved
ak sa mozem spytat, aku presne?
Osobne mám za sebou anorektickú epizódu (čomu neverí nikto, kto ma vtedy nepoznal) a predpísané antidepresíva, čo síce s témou nesúvisí, ale nenapadá mi nič konštruktívnejšie.