Začal som chodiť do posilky. Chcem sa hlavne zamerať na brucho. Mám nejaké tie kilá navyše. Chcel by som do leta mať tehličky. Poraďte mi ako často cvičiť a koľko cvikov poprípade že aké cviky. Aby som aj ubral tuky a nabral svaly na bruchu. Ďakujem.
Zbytočná otázka.
Čím viac a častejšie budeš cvičiť, tým rýchlejšie dosiahneš svoj cieľ.
Neviem akú máš genetiku takže ja a ani nikto iný ti nepovie kolko presne do leta.
Cvič proste čo najviac, ale nie 7x do týždňa a len brucho, lebo to by si neuregenoval pravdepodobne.
@pukiiki asi áno, ak sa budeš správne stravovať výsledky by mali prísť.
Ale nikto ti to nepotvrdí na 100% je to individuálne
Sú ľudia ktorí cvičia 4x tvrdšie ako ja a stravujú sa 2x lepšie a aj tak za 2 roky vidieť len minimálne výsledky.
Je to proste individuálne, ale tak brucho sa väčšinou vyrysuje rýchlo
Cvic 5 krat do tyzdna aspon hodinu najlepsie 2 hodky pred posilovanim si daj start s 20 min kardio... opakuj serie napr 10 krat po 30 lahsed a este aj roznr stroje ktore na to sluzia..pozri si youtub a vela citaj ..nie je to lahke .. ten moj cvici uz poriadne dlho ..to by som sa musela spytat jeho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Čím viac a častejšie budeš cvičiť, tým rýchlejšie dosiahneš svoj cieľ.
Neviem akú máš genetiku takže ja a ani nikto iný ti nepovie kolko presne do leta.
Cvič proste čo najviac, ale nie 7x do týždňa a len brucho, lebo to by si neuregenoval pravdepodobne.
Staci ti trosku plota a nemusis cvicit. Tie prachy za posilku mozes prefetovat, no nie je ten zivot pekny?
Ale nikto ti to nepotvrdí na 100% je to individuálne
Sú ľudia ktorí cvičia 4x tvrdšie ako ja a stravujú sa 2x lepšie a aj tak za 2 roky vidieť len minimálne výsledky.
Je to proste individuálne, ale tak brucho sa väčšinou vyrysuje rýchlo