Čo by ste si kúpili za posledných 5 eur. Dajme tomu, že koniec sveta je za dverami, ostáva posledných pár hodín a vy máte poslednú päťku. A vychádzajme z toho, že obchody budú otvorené Rabo
Richlo by som si zohnal este jednu 5-ku a kupil by som si nieco aby mi bol celi koniec sveta ukradnuty alebo snad na konci sveta by sa dalo dohodnut aj za tu 5-ku
bud to @etela v @7 alebo rum, pripadne by som si kupil cigo a fajcil by som s vylozenymi nohami na dvore, sledujuc padajuce atomove bomby..toto by ma echt, ze bavilo..sice asi nie dlho, ale viem si to predstavit dobre..
asi by som sa na ne vykašľala a išla hľadať niekoho s kým tých pár hodín strávim príjemne..
ale keďže otázka znie, čo by som si kúpila, tak asi niečo čo by som inač nezjedla...takže najpr. hamburger a k tomu colu..alebo chipsi a našla by som si príjemné miesto odkiaľ by som tu skazu pozorovala..
napisal by som nanu hrubou ciernou fixkou : ,, koli tomuto sme boli otrokmi, a nezili svoje zivoty, onedlho budeme konecne slobodni ... ,, a polozil by som ju do stredu namestia a odisiel ...
nejaku strasnu hovadinu ako sa poznam ... gumenu zabu a tak .. aby sme sa nad nou s hrstkou dolezitych ludi zasmiali a exli inac strasne sprosta uvaha ... lebo v tu chvilu by asi kazdy z nas utekal do ukrytu/za rodinou atd ... a asi najrealnejsie z tych moznosti tu je utriet si do nich zadok ... lebo mozeme srat nakupy ale fajn, proti gustu ... alebo si dobijeme kredit a zavolame si , ako sa mame radi ... no mam pocit, ze by som proste zabudla, ze mam pat eur ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
a toto by mi hralo
a na 5 € by som sa vykašlala...
ale keďže otázka znie, čo by som si kúpila, tak asi niečo čo by som inač nezjedla...takže najpr. hamburger a k tomu colu..alebo chipsi a našla by som si príjemné miesto odkiaľ by som tu skazu pozorovala..
..kvak..
to je len paródia na tvoje ......filip v každom príspevku
čo to znamená?
Kebydže je núdza, tak lístok na vlak, kebyže nie je núdza, tak vodnicu.
Milu, Milu a ešte raz Milu
Ale inak pár kíl pomarančov na odpaľovanie palicou napríklad, alebo podobnú haluz ...
Predpokladám, že aj v hodine H by sa našiel niekto hrychtivý na druhej strane "kábla"
Tak ja som to nevymyslal, len som to tu reprodukoval