chudá, som na tom rovnako, len som nižšia, mám 162 cm. Musíme pribrať Hoci aj ja mám ten problém s metabolizmom. Mnohí si myslia, že som podvýživená, ale ja to mám v génoch a nechuť k jedlu nemám. Ale zvyknem schudnúť počas skúškového a zápočťákov Ale cez letné prázdniny ma doma babka vykŕmi a som zásobená tukom od septembra na ďalší šk.rok
dievča moje, nedaj sa zdeptať! vyser sa na to ich trapne bmi, či kieho šľaka. je to individualne. ja mam napr. 170cm a 52kg, ale mam rici aj cici a som spokojna. navyše ťa taku pan boh stvoril. a pokiaľ sa ty citiš dobre, tak je to super
Tralalaááá... štíhla. Ja som tiež štíhly ( 184/ 61), je dobré byť štíhly. Netreba sa riadiť kokotinami a tabuľkami, napr. BMI, keď sa normálne stravuješ.
Ďakujem všetkým za odozvy i keď teraz sa pýtam spätne sama seba, či mi to bolo/je potrebné.
Človek by sa mal cítiť vo svojej koži dobre a ak sa tak necíti, tak by mal niečo preto urobiť. Ale nie kôli druhým, ale kôli sebe!!
Len som mala veľké pochybnosti ( a síce ešte stále ich mám), či má zmysel vôbec priberať, lebo pohľad samých na seba, povedzme si úprimne, je veľmi skreslený....snáď sa s tým vysporiadam ...ach jáj (chorá hlava, nevšímať si
@myagonia BMI má pravdu... a ber to tak ....som taká vysoká jak ty a mám 15 kíl viac...a som celkom, že chudá..ty už potom aká musíš byť? priesvitná skoro
na ZS som mala spoluziacky, co merali a vazili tak isto a mali uplne odlisne postavy. Jedna bola troska ,,pri sebe" a druha mala taku krasnu postavu, proste cici i rici,chapes,nie?...tak teraz mi vysvetli to BMI!
šak, ale tam je to aj o kostiach..niekto má ťažšie, nikto ľahšie kosti...a svalová hmota a všetko... ale zo zdravotného hľadiska to má úplnu pravdu..väčšinou tp estetické nie je prvoradé...radšej budem mať svoju váhu, jak by som mala mať o 15kg menej a škodiť tým svojmu zdraviu...
vieš, rada by som pribrala, ale niekomu to proste nejde, mám zrejme dobrý metabolizmus, jedálniček mám v norme, jedlo keď zjem, nevyvrátim, proste nemysli si, že som akási anorektička, alebo iná mentálne narušená osoba...
@myagonia ....ok nech ťa dokážu vytočiť.. chcela si názor, preto si založila anketu tak nerýp a rešpeptuj, čo tu kto povedal..stojím si zatým, čo som povedala... a radšej sa budem prežierať nonstop ako by som mala byť podvýživená...
no počuj ma sem... ja mám 170cm a 49 kilo. každý mi už od detstva vraví že som chudá, kostra, palička, špáratko, špajdla,... časom som si to prestala všímať, lebo nemám byť po kom iná - mamina je štíhla a otec tiež plus ešte dve generácie dozadu v našej rodine nikto nemá nadváhu. tiež môžem zjesť čo chcem a koľko chcem a stále som taká, aj keď mi každý nakladal že mám pribrať. som zdravá, komplexy ma prešli a užívam si že sa môžem napchávať a nemusím sa starať o nejakú blbú dietu buď rada že máš metabolizmus aký máš
je meriam 169- 170 nieoč také a mám 46 kg. Kvôli tomu ma posielali aj na endokrinológiu, no štítnu žľazu som mala len zväčšenú, mala som len eufunkciu štítnej žľazy, strumu. Doktorka mi povedala, že mám pribrať 10 kg, ale ono sa to ani nedá, a ani momentálne nechcem ,lebo sa musím napratať do šiat na večierok po sestre . Jem až priveľa, ale nie a nie pribrať. Sesternica si stále robí z mojej tenkej ruky haluz
neni to bohvieco podla mna je ideal 44 a na moju vysku by som mala mat 39kil ale musim chodit na kontroly na psychinu taze neni sanca ale sak v 18tich to dam dole
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
chudá a štíhla
vyvsetli mi ten rozdiel
blbý metabolizmus!
napr. ja môžem zjesť čo chcem a nič z toho
A postava je super
Človek by sa mal cítiť vo svojej koži dobre a ak sa tak necíti, tak by mal niečo preto urobiť. Ale nie kôli druhým, ale kôli sebe!!
Len som mala veľké pochybnosti ( a síce ešte stále ich mám), či má zmysel vôbec priberať, lebo pohľad samých na seba, povedzme si úprimne, je veľmi skreslený....snáď sa s tým vysporiadam ...ach jáj (chorá hlava, nevšímať si
ale tak si napr. zober:
na ZS som mala spoluziacky, co merali a vazili tak isto a mali uplne odlisne postavy. Jedna bola troska ,,pri sebe" a druha mala taku krasnu postavu, proste cici i rici,chapes,nie?...tak teraz mi vysvetli to BMI!
myslíš tým, že škodím vlastnému zdraviu?
a ak ak hej, tak myslíš, že je to schválne?
vieš, rada by som pribrala, ale niekomu to proste nejde, mám zrejme dobrý metabolizmus, jedálniček mám v norme, jedlo keď zjem, nevyvrátim, proste nemysli si, že som akási anorektička, alebo iná mentálne narušená osoba...
tak mi to vyznelo. Alebo si uz azda nestojis za svoj nazor?
(sorry tu ironiu, ale taketo veci ma dokazu vytocit)