Na našej škole posunuli vyučovanie z 3/4na 8 až na 8:00 a medzi každé hodiny vsunuli 15 minútovú prestávku(doteraz sme mali iba jednu 15minútovú teraz ich máme min. 4) a keďže zo školy idem domov na autobuse o 13:30 teda aspoň som chodievala a
Nám na mojej starej neskutočne pridrbanej škole(vďakabohu že už som ju skončila) posunuli zvonenie o 10 minút pretože jebnutí prváci sa za 5 minútovú prvú prestávku nedokázali presunúť z jednej strany školy na druhú(to zvonenie tak fungovalo 35 rokov ale kvôli novým prvákom sa to menilo ). A musela som kvôli nim čakávať na autobus podobne ako ťa to bude čakať ...
@Adka279 budeš si musieť zvyknúť, aj ja som nestíhala autobusy a musela som čakať aj dve hodiny na ďalší, ale to je tá nevýhoda keď bývaš ďalej od školy. Aj mne končilo vyučko všelijako, ale tak autobusy predsa nebudú chodiť každých 5 minút.
Nič s tým neurobíš, len čakať. Mne končí vyučovanie, ak sa náhodou pošťastí 6 hodín, čož je takmer nemožné, na 13.25. A najbližsí bus mi ide 14.50 a chodím tak už dva roky a som tu.
u nás to robili niektorí tak, že sa vypýtali skor z vyucovania..ale bolo to pekne nespravodlivé, lebo mi osttani sme tam museli trpieť.. no nič..
inak sa to dá vyriešiť možno aj tak, že ak by vás bolo viac takých z jednej dediny..tak skuste spisat nejaku peticiu alebo co... viem, ze v jednej dedine to tak spravili a posunuli im autobusy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
.. ale áno, aj u nás už chceli zavádzať také novoty, len sa voči tomu viacerí vzbúrili, takže sa od toho upustilo
inak sa to dá vyriešiť možno aj tak, že ak by vás bolo viac takých z jednej dediny..tak skuste spisat nejaku peticiu alebo co... viem, ze v jednej dedine to tak spravili a posunuli im autobusy
a ak nie, tak nic ine ti nezostava ako cakat...
popripade by som isiel do mesta s kamaratmi