Ahojte, chcela by som poradit ohladne prihlasok na vysoke skoly. Maturovala som uz min. rok a tento chcem ist na vysku len neviem co k tomu potrebujem musim mat dake kopie vysvedceni alebo nieco podobne overene notarom????
minulý rok by ti to bola potvrdila stredná škola - resp. ak budú ochotní a potvrdia ti to aj teraz, po roku, tak si v pohode. ale to je minimálna pravdepodobnosť, čiže hej, musíš mať notárom overené kópie všetkých vysvedčení. čiže minimálne 10-15€.
Pičoviny nemusiš sa jebať k notárovy právo na overenie vysvedčka ma aj obecný/ meský urad mna na obecnom urade vyslo na 2 alebo 3e kus (resp gratis lebo strýko je starosta )
@luc.ka mne to skola nechcela a nepoznam nikoho komu to spravila... jedine ak by som mala znamu tu profesorku co to robi si to viem predstavit.. ale ktovie ako to kde chodi no ...
@v3nty za jeden papier by si platil 2 alebo 3 eura? kebyze nie si strykov synovec? ... ja som platila jedno euro nieco
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ja som si spravil kópie všetkých vysvedčení aj maturitné vysvedčenie.
Maturitné vysvedčenie som si dal overiť na matrike.
V podstate by som to nemusel stačí keď ti to potvrdí škola ale keďže tá moja nebola taká ochotná tak som si musel dať skopírovať.
Ináč ja mám overené len maturitné vysvedčenie :/
@v3nty za jeden papier by si platil 2 alebo 3 eura? kebyze nie si strykov synovec? ... ja som platila jedno euro nieco