Ahoj. Potrebujem poradiť o SŠ. Neviem či sa mám rozhodnúť pre zdravotnú alebo pre Murgašku v BB. Odbory mám zdravotnícky asistent a multimédiá. (Viem že sú si veľmi podobné . Chcela by som sa rozhodnúť ešte teraz keby ma náhodou prijali na obidve. Rozh
Ak ťa baví baví počítač a si schopná sa naučiť všetky tie veci tak choď tam. Kvôli biológii na zdravotku nechoď, na praxi budeš len prebaľovať posratých dôchodcov, ľudí pred smrťou a je to nechutné, zažila som to a povedala som si. že zdravotníctvo nikdy. Ale začala som chodiť na pôrodnú asistenciu a nemôžem sa dočkať, kedy skončím školu aby som mohla ísť robiť takže v tomto som mala celkom šťastie Rozhodni sa, kde ťa to vnútorne viac ťahá a neber si rady od ostatných, budeš to robiť ty a nie oni
určite nie ,,zdravotnícky asistent"...ono to možno tak pekne znie že potom by si z neho išla na medicínu ale určite nie!...a na tom druhom máš aspoň aj prax a ...neviem...ja by som keby si mam ale vybrať iba z týchto dvoch tak určite na tie multimédia
Ja chodím na zdravotnú do Zvolena a som rada že chodím tam kde chodím. Prax je v pohode, 2 roky sa na to pripravuješ, tak sa to dá úplne v pohode zvládnuť. Nie je na tom nič hrozné.
murgaška! ak ti nebude vadiť že budeš obklopená samými chlapcami.. a tá škola má úroveň veľmi dobrú, myslím že aj uplatniteľnosť.
a doba ide dopredu bláblá, stále bude čo robiť s médiami a pod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Rešpekt pred tými ochotnými babami...
a doba ide dopredu bláblá, stále bude čo robiť s médiami a pod.