Ahoj ludia v poslendom case mam dost velky problem zo svojou pokozkou.Velmi dufam ,ze najdem cloveka co sa stymto problemom uz stretol a vie mi pomoct.Mam len 18 rokov ,ale na bokoch mi zacala dost rychlo praskat koza...a nie len na bokoch ale aj na stehn
sú to strie, asi priberáš/si tehotná, a nič s tým neurobíš, bude to maximálne tak lepšie, možno nie červené ale biele, ale nezmizne to. stáva sa to vtedy, keď proste rýchlo "naberáš objem" a pokožka sa nestíha rozťahovať
ked ich uz mas s tym neurobis nic nicim to nejde dole ale po case to vybledne
inak ma to vacsina ludi nic si z toho nerob na prevenciu dalsich sa skus natierat nejakymi kremami na to neviem ci pomoze
to je prakticky popraskana koza lebo rychlo rasties (narobi sa ti to v puberte alebo ked rychlo naberas svaly sa ti tiez moze) a elasticita koze to nezvladne
Ja mám strie po bokoch, a na prsiach a vobec mi to nevadí, a vlastne nemolao by nikomu pretože je to prirodzené.. a vybledli vdaka slnku takže ak sa rada opaluješ je to plus, a ak nie tak to nerieš proste nie je to žiadna vada a krémy a ostatné chujoviny = škoda peňazí.
neviem, ale ta diagnoza strii nemusi byť pravdivá čo sa tu opisuje, môže isť o nejaku inu kožnú chorobu a len odborný lekár posúdi čo to je a potom ak bude potrebné môže ísť na ten ÚLK........filip
@zajkousko to je pravda, ale napr. ja mám strie hore na vnútornej strane stehien, a to by sa zle fotilo aby to admin neblokol a napr. niektoré ženy ich majú na prsiach...proste miesta ktoré by nikto nechcel mať odfotené na internetových fórach
@zajkousko nn, aj chlap môže, keď napríklad rýchlo priberie, len ženám sa to robí častejšie, v puberte napríklad, keď im rastú prsia, rozširujú sa boky, alebo potom počas tehotenstva. Alebo tiež, keď priberú veľa
A čo to je som už napísala, proste pokožka sa nestíha rozširovať tak rýchlo ako potrebuje, a praská. čiže keď sa ti príliš rýchlo zväčšuje telo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ked ich uz mas s tym neurobis nic nicim to nejde dole ale po case to vybledne
inak ma to vacsina ludi nic si z toho nerob na prevenciu dalsich sa skus natierat nejakymi kremami na to neviem ci pomoze
to je prakticky popraskana koza lebo rychlo rasties (narobi sa ti to v puberte alebo ked rychlo naberas svaly sa ti tiez moze) a elasticita koze to nezvladne
riesis picoviny
tak bud sa s tym zmier alebo sed cele leto doma uz s tym nic neurobis tak co?
ježišimária. mám to na prsiach a stehnách z vnútra a neriešim a vyzliekam sa kde chcem
btw strie nie sú normálnej farby?? veď strie by nemali byť červené/fialové?? podľa mňa choď radšej ku kožnému
strie su samozrejme cervene/fialove vtedy ked su pomerne cerstve, lebo tam je krv...
a biele su ked sa rana zahoji...
trocha logiky
@zajkousko to aby všetky ženy šli na plastiku lebo majú strie??
neviem, ale ta diagnoza strii nemusi byť pravdivá čo sa tu opisuje, môže isť o nejaku inu kožnú chorobu a len odborný lekár posúdi čo to je a potom ak bude potrebné môže ísť na ten ÚLK........filip
dosť možné moja zlatá, chcelo by to foto, takto ťažko posúdiť o čo ide.....filip
a to maju iba žený?, musím si to pozrieť volakde na nete čo to vlastne je...filip
A čo to je som už napísala, proste pokožka sa nestíha rozširovať tak rýchlo ako potrebuje, a praská. čiže keď sa ti príliš rýchlo zväčšuje telo
fúú, idem sa ja mrknúť na seba do zrkadla, lebo som tiež pribral 1,5 kg...filip