tvl, mne to neprišlo vtipné ani pri prvom videní..to isté i slávne "neviem uš". Toto je fakt moc. Asi si začnem vážiť ľudí so zmyslom pre netrápny humor, je ich málo akosi.
@poke@delica ja ked som to prvy krat videl tak to nebolo smiesne ani mne...sak co je na tom ze teta susle a nevedela to vyslovit? bavit som sa zacal na tom az na tych obrazkoch co zacali kolovat
@nikkaaa to ma len tak napadlo ze este tu tusim take nebolo tak spravim aj ked som vedel ze tu budu skor picovat ze uz to neni smiesne...ale tak...ja nevjem us
no však to ti neberiem, iba vravím že mi to nepríde vonkoncom vtipné a strašne nemám rád takéto internetové veci, ktoré v jeden moment zaplavia všetky portáli a stránky v dajnej krajine
napr. ja to tej tete ani nevyčítam, ja by som ani nevedel tak odpovedať a je úplne normálne že sa človek zmýli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
@delica len neviem ci si zasluzis
napr. ja to tej tete ani nevyčítam, ja by som ani nevedel tak odpovedať a je úplne normálne že sa človek zmýli
Ale som rád, že ma netankujú tieto moderné pičoviny.