ááno, už dlho...som s nimi zžitá už, ale keď som unavená a mám ich celý deň, tak ich už cítim...a mám Oasys od Johnson&Johnson...roztok na mäkké šošovky je ten istý pre všetky typy a kvapky mám Soleko Refresh, resp umelé slzy, ale to som používala asi len prvých 5 dní, kým som si zvykla...
sosovky : johnson and johnson aspon myslim ze sa to tak pise mozu sa mat aj v noci takze ked idem na chatu alebo co nemusim trepat cely roztok..roztok: ReNu
sosovky netusim, ake mi ocna da ... na roztok som pomerne citliva, pouzivam teraz opti free express a zatial nemam problemy ... a kvapky nepozivam ... len vynimocne a to mam refrash ...
Nosím Oasys od Johnson&Johnson a som s nimi nadmieru spokojná.. Roztok.. no, najlepší bol Opti-free Replenish, teraz mám Plurisol M Ultra, stačí mi Kvapky príliš nepoužívam, občas keď som dlho hore a mám unavené oči, padnú vhod, ale inak netreba a tie boli súčasťou balenia k Plurisolu
ja som mala trojmesacne a teraz mam prvykrat 2 tyzdnove acuvue oasys.. su urcene na celodenne nosenie a ja ich vyberam, takze mi prakticky vzdrzia mesiac.. a som spokojna.. a roztok mam taky pri ktorom je momentalne puzdro zdarma ale mala som uz 4 rozne druhy a vobec som nezbadala rozdiel
no nosila som pred tromi rokmi, potom som dostala daky zapal oci a odvtedy nenosim a dnes som si kupila ze a uz mi to nebude vadit tie sosovky na zapal.. a prd vadi.. ale inak som bola spokojna so sosovkami frequency a roztok solo care.
@malina1 Nie nespím, radšej ich dám do roztoku , ale som rada, že sa v nich dá aj spať, lebo keby som v nich zaspala tak aspoň nebudem mať z toho červené oči.. No zatiaľ som v nich ešte ani jednu noc nespala...
šošovky mám clear lab nejaké číslo...bo majú až 58 percent vody, mala som aj iné, ale prste sa mi strašne vysúšali oči...aj ked boli drahšuie a akože lepšie,mali menší ibšah vody a boli z iného matrošu. roztok mám rada renu a opti.... a inak kvapky nepoučívam,kvpakám si na prečiste ie roztok na šošovky,to je naj.
@wera55555 Ja som používala ten 500ml hyalocare a potom sa mi dostal do ruk 100ml options multi od cooper vision, ale určite sa vratim ku hyalocare, pretože cely den sedim pred compom a ked to porovnavam, tak hneď prvy deň som citila rozdiel. hyalocare doteraz jednoznačne najvýhodnejší roztok a už ho majú aj v lekarni, čo mi je bližšie ako hľadať optiku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
kvapky: netreba mi
a ktomu roztok hyalo care s kyselinou hyalurónovou kvapky si pojdem kúpiť lebo večer už mám také suché oči že až :S
a šošovky Bausch Lomb tak nejako sa to píše spokojná som