kedysi som fungoval este bez mobilneho netu (2012 rok) a vtedy som skusil si aktivovat tusim prvy krat balicek, cize som mohol byt na nete aj mimo wifiny, odvtedy si uz neviem predstavit ze mam mobil a nemozem sa pripojit kedykolvek chcem, ta predstava je hlupost a maximalne obmedzenie, vzhladom na dnesne technologie a kazdodenne vyuzivanie internetu by to uz mala byt samozrejmost
haha pamatam si na to, ako si byvaly kupil hadam prvy smartphone co prisiel na slovensky trh a mal v nom data a sedeli sme tak v aute a ja zrazu ze "podme do kina" a on ze "okej pozriem co davaju" a zapol net na mobile...no ja som bola uplne v uzase, normalne mi to prislo ako scifi si pozriet len tak na ulici internet lol ked si to porovnam s dneskom...
@willbebetter velmi hrubym odhadom neviem presne kolko mas rokov ale starsia odo mna nebudes. prve smartfony na slovensku boli tak cca 15 rokov dozadu. prvy smartfon celkovo ma 22 rokov. ale tam budme realisti. take nieco v takej dobe nebolo pre beznych ludi
Ked cakam na zastavke na bus, ked sa v skole niekedy nudim a podobne preto obcas moje velavravne statusiky pochadzaju z casu, ked by som sa mala venovat ucivu
@melancholik od O2 a ked odpocitam kolko platim mesacne za telefon tak to vychadza na 60£ cisto za sluzby od operatora, s tym ze mam vsetko neobmedzene...
Občas hej ale nie je to pravidlo, nepotrebujem byť non stop online, ale obcas je dobré to mať
Naposledy ma pobavila moja lektorka estonciny, ktorá došla do CR a ponukli jej vo Vodafone balíček nejak 2GB a ona sa skoro zrútila, že v EE je nestačí ani 60 a ako môžeme žiť s takýmito malými balíčkami
na mobile som zavisla a priznam si to a snazim sa stym nieco robit no je to premna strasne tazke ked nedrzim mobil v ruke som strasne nervozna a vkuse ho kontrolujem aj ked momentalne s nikym nepisem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
kedysi som fungoval este bez mobilneho netu (2012 rok) a vtedy som skusil si aktivovat tusim prvy krat balicek, cize som mohol byt na nete aj mimo wifiny, odvtedy si uz neviem predstavit ze mam mobil a nemozem sa pripojit kedykolvek chcem, ta predstava je hlupost a maximalne obmedzenie, vzhladom na dnesne technologie a kazdodenne vyuzivanie internetu by to uz mala byt samozrejmost
Naposledy ma pobavila moja lektorka estonciny, ktorá došla do CR a ponukli jej vo Vodafone balíček nejak 2GB a ona sa skoro zrútila, že v EE je nestačí ani 60 a ako môžeme žiť s takýmito malými balíčkami