@8 a minule som povedal "fuck" v práci lebo proste som si musel zahrešiť (vtedy sa mi nieco nepodarilo abo co) a aj ked to nebolo nahlas velmi, sef to pocul a rozumel :/
kurva nieeeeee
Ale inac, ja to viem tak prepinat, pri rodine ledva poviem do riti ale inak nadavam ako posledny kopac kanalov.
Ved su to len slova, do pici...
Je pozoruhodné ako vie človek automaticky meniť štýl komunikácie pred rôznymi skupinami ľudí
Napríklad ja som sa s kamarátom zoznámil na praxi kde boli nadávky v podobnej frekvencií ako samohlásky v slove Amerika, takže na tom sme založili komunikáciu a od tých čias pokračujeme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ale inac, ja to viem tak prepinat, pri rodine ledva poviem do riti ale inak nadavam ako posledny kopac kanalov.
Ved su to len slova, do pici...
Napríklad ja som sa s kamarátom zoznámil na praxi kde boli nadávky v podobnej frekvencií ako samohlásky v slove Amerika, takže na tom sme založili komunikáciu a od tých čias pokračujeme