Teraz som si kupila dvd za 2€ a soundtrack kvoli tomu ze bol v minimalnej cene mojej narodeninovej zlavy. Ale chcela som tie tituly, ale skor asi len pozicat, no len to by bolo zlozitejsie. Potom ich nechcem skladovat. Snad ich predam alebo aspon darujem.
jo . používame pásky , dlhé aj krátke aj široké . tak sú to ktúčové pásy , magnetofonové kazety ba aj videokazety na prehrávanie audia .
parametre to má o niečo vyžšie ako CD wav . Cd je akési suché . určitá frekvencia tam nieje . je orezaná . mp3 je katastrofa . z prítomného formátu je skoro naj flac a super audio cd ( prípona ARM ) .
vinyl je vinyl . je stále in a aj bude . tam sa žiadny digitálny ani magnetický formát nechytá.
ešte , keby ste tomu rozumeli . » postimg.cc/4H41FStr...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
len LP? SP nie???
CD, DVD, miniDISC, vinyl
parametre to má o niečo vyžšie ako CD wav . Cd je akési suché . určitá frekvencia tam nieje . je orezaná . mp3 je katastrofa . z prítomného formátu je skoro naj flac a super audio cd ( prípona ARM ) .
vinyl je vinyl . je stále in a aj bude . tam sa žiadny digitálny ani magnetický formát nechytá.
ešte , keby ste tomu rozumeli .
» postimg.cc/4H41FStr...