Viem ze uz nieco podobne tu bolo .. a ja sa by som len chcela vediet vas nazor na to , ze co by ste robili ... takze mozem ist na umelecke gymnazium na odbor ktory ma bavi ... ale to je trocha dalej odomna ... alebo mozem ist na normalne gymnazium sem do
ber umelecke...radsej nech do konca zivota robis co ta bavi, ako potom lutovat ze preco si si nedala tu namahu dochadzat dalej do skoly,a ze preco si tolko travila cas so svojimi priatelmi,s ktorymi si sa mohla stretavat aj keby si sla na umelecu..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
predstav si obidve situácie, a pri ktorej budeš mať lepší pocit tak tam chod
Ak ťa baví umelecký smer tak by si nemala ani rozmýšlať že by si šla na gympel ktorý je, by som povedal, presný opak toho....
Ľudí ktorých poznáš nestratíš tým že s nimi nebudeš chodiť do školy a naopka ešte môžeš spoznať nových ľudí na tej umeleckej škole....
Ale myslím že chceš ísť na tú umeleckú a len si sa chcela uistiť že gympel je blbosť pre teba