No jasné, napichajú všetko možné, len aby mali peniaze. Hlúposť. Som očkovaná len proti tomu čo som bola v 11, 13 a neviem v koľkých rokoch a nič mi nechýba
ze by nemalo byt povinne ale volitelne ale kto sa chce dat zaockovat tak bezplatne. predsalen niektori ludia citali o rizikach a o vakcinaciach vseobecne a mali by mat pravo rozhodnut sa ci ano alebo nie
myslim si ze keby to ockovanie nebolo potrebne tak by nemalo byt povinne....a uz aj ked je povinne mozete povedat svojmu lekarovi ze si to nezelate a nesuhlasite s tym niektory lekari to respektuju iny zasa nie...ale ked to je raz treba tak to je treba to je moj nazor
najlepsi si ludia ktorí su uz tak zblbnuty vsetkymi konspiraciami ze veria ze stat ockuje ludi aby ovladal populaciu ( neviete ze v davke su mikromikromikro cipy cez ktore vas sleduju ? ) a aj reguloval pocet jedincov
@slobodavockovani uz sme ju podpisali davnejsie, cakame len kedy to uz bude.
nechcem ohrozovat nase deti vakcinami, ktore na zapade zrusili ako povinne a u nas zaviedli - farmaceuticke spolocnosti su ako kazdy iny zahranicny investor na slovensku - vyzmykat kym sa to da a potom sa presunut dalej na vychod.
Ved je vseobecne zname, ze vakciny, ktore sa v USA zakazali - sa bezne pouzivaju v mnohych africkych krajinach.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
hlavne by nemalo byt povinne, kopec ockovani su len kvoli biznisu
a ak si precitate to to, tak uz sa asi nikdy proti nicomu nedate ockovat.
» www.sloboda-v-ockovani.sk/news/nove-varov...
Ale nebolo by zlé trochu pružnejšie reagovať a neočkovať proti tomu, čo sa už dlho nevyskytuje.
Skôr nepovinné očkovania považujem za čistý biznis.
nechcem ohrozovat nase deti vakcinami, ktore na zapade zrusili ako povinne a u nas zaviedli - farmaceuticke spolocnosti su ako kazdy iny zahranicny investor na slovensku - vyzmykat kym sa to da a potom sa presunut dalej na vychod.
Ved je vseobecne zname, ze vakciny, ktore sa v USA zakazali - sa bezne pouzivaju v mnohych africkych krajinach.