ja si myslím že ano, ved potom prečo v inych krajinach je nepovinné....., dnes žijeme v takej dobe kde vlade nezaleží na zdravi ludí, cely svet sa toči o peniazoch.......celosvetové očkovacie kampane detí sú enormným zdrojom príjmov pre farmaceutické konc
je to na strasne dlhu debatu a ludia musia mat o tom paru, aby sa o tom mohli bavit......tak to zjednodusim teda takto: som za slobodnu volbu v ockovani.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Dafuq did I just read.
vlade zalezi na zdravi obcanov, ockovanie povinne, reakcia verejnosti: vlade aj tak nezalezi na zdravi!
ok
Napr. ja sa musim dat ockovat proti zltacke B ( co je nepovinne), lebo ma potom nepustia na prax.....
Určite je potrebné proti takým chorobám ako tetanus, ale proti niektorým je zbytočné (napr. žltačka B ktorá sa prenáša iba krvou a pohl. stykom).
Mali by uviesť slobodnú voľbu a rovnaké práva pre očkovaných a neočkovaných, ako v Nemecku.