Lebo som jednoducho neni stotožnená s názorom, že nám chcú farmaceutické firmy ublížiť. Jednu dobu som si o tom aj dosť zisťovala a tak - vďaka očkovaniu u nás vymizli niektoré druhy chorôb úplne alebo na veľmi mizivé percento. Ja netvrdím, že očkovanie nemôže mať aj nejaké škodlivé vedľajšie účinky ale postav si 100 000 prípadov kedy očkovanie pomohlo k jednému prípadu, kedy uškodilo a posúď sama.
Mimo to, oboch rodičov mám zdravotníkov, mama pracuje na infekčnom oddelení a pozná osobne prípady, kedy matky neočkovali svoje deti a tie deti nedopadli častokrát dobre. Potom s plačom bežali práve na infekčné, nech im deti zachránia...
Ja si myslím, že očkovanie neublíži človeku pokiaľ je úplne zdravý. Teda ak nie je zdravý tak sa choroba v ňom môže prejaviť alebo zhoršiť tak potom čo to je ?? Napr. moja stara mama mala dlho nevyliečiteľnú chorobu a lekár ju zaočkoval proti obyčajnej chrípke po ktorej sa jej zdravotný stav rapídne zhoršil. U predčasne narodených deti sa objavili epilepsie zase netvrdím, že musí každé ale treba veľmi zvažovať kedy je vhodné očkovať. Ja si myslím, že očkovacie látky obsahujú mŕtve organizmy danej choroby a ľudský organizmus si buduje imunitu proti tomu.
Odporúčam si vypočuť podcast "Biggest problem in the universe" (po anglicky), konkrétne časť "Anti-vaxers". Pekne to tam vysvetlil, že prečo ľudia odmietajúci očkovanie sú retardované opice (Maddox a Dick Masterson).
ja si myslím že ak by sme žili niekde ako domorodci tak by sme nepotrebovali žiadne očkovanie lebo telo si naozaj poradí s kadečím ale takto v tejto civilizácii nezdravej kde sa stále vytváraju nové a nové choroby všelijaké zmutované tak to už neviem
myslím si že to nie je primárne škodlivé a ani to nedeformuje mozog dieťaťa ani nič podobné z čoho sú obviňované farmaceutické spoločnosti ...
čiže myslím si že to plní svoju úlohu, to k čomu to bolo zavedené ... že je lepšie že dnes deti už tak neumierajú na bežné choroby ako tomu bolo kedysi
pockam si este jeden semester na svoje dovzdelanie v oblasti biochemie a medicinskej chemie, potom si prejdem kazde ockovanie co obsahovalo a aky to malo na mna vplyv, porovnam a vyjadrim sa...
Ľudia, ktorí sú proti očkovaniu, sú skrátka málo vyvinutí, neschopní spracovať prosté fakty. Také opičky posadnuté konšpiráciami, podľa ktorých si USA zhodilo dvojičky samo, chemtrails existujú a židia ovládajú svet. Zamknúť a zahodiť kľúč.
A to nehovorím o krkavčích matkách, ktoré to odopierajú svojim deťom. To budú príšerní rodičia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Mimo to, oboch rodičov mám zdravotníkov, mama pracuje na infekčnom oddelení a pozná osobne prípady, kedy matky neočkovali svoje deti a tie deti nedopadli častokrát dobre. Potom s plačom bežali práve na infekčné, nech im deti zachránia...
čiže myslím si že to plní svoju úlohu, to k čomu to bolo zavedené ... že je lepšie že dnes deti už tak neumierajú na bežné choroby ako tomu bolo kedysi
Osobne by som svoje dieťa určite zaočkovať dala
A kto nevie, ako vzniklo očkovanie, nech si dohľadá info na nete a ešte odporúčam video
Veď aj DDT bolo svojho času zdravé.
A to nehovorím o krkavčích matkách, ktoré to odopierajú svojim deťom. To budú príšerní rodičia.