co pre teba urobi modelka? velke nic lekar ti zachrani zivot..
co pre teba moze znamenat futbalista? rovnake nic... ucitel ta apson nieco nauci...
o policajtoch by som nemohla hovorit objektivne, k tomu sa nevyjadrujem
Keby nebolo lekárov - zomierali by sme aj na chrípku, Keby nebolo policajtov - tak by to u nás vyzeralo ako v bordeli, Keby nebolo politikov - boli by sme ešte na stromoch
Keby nebolo futbalistov - muži by nemali na čo pozerať - krachovali by televízie, reklamné spoločnosti by nemali zákazky, keby neboli modelky - neboli by zamestnaný fotografi, vizážisti, hairstylisti atď atď.. Keby nebolo bohatých ľudí taxikári by nemali prácu.
Atď atď...
pretoze bez modeliek by sme vyzili ? a mozno to bude tym,ze su starsie maju dlhsiu tradiciu a povolanie ,ktore je take potrebne predsa uz ludia zrejme objavili nie ?
doktor ťa vylieči, učiteľ ťa niečo naučí, vďaka farmárovi budeš mať čo jesť, policajt ťa má chrániť pred grázlami a pod...na fotkách modelky si akurát tak môžeš vyhoniť a pri futbale vypiť pivo, či ženy sa môžu na nich vyprstovať...
dúfam že je to dosť jednoduché na pochopenie ^^
Každé povolanie sa v "hierarchii" dôležitosti nachádza inde.
Najvýznamnejšie sú tie povolania, ktoré uspokoja naše životné potreby, potom tie, ktoré nám zlepšia kvalitu života a až niekde o dosť nižšie sú modelka alebo futbalista, bez ktorých by sme určite prežili
ale aj modelka je konkrétna dýchajúca bytosť, ktorá vie cítiť a z čoho zostaneš ticho civieť z článku modelky alebo nejakého doktora ?
najvýznamnejšie pekné, že tó všetci vieme ale všetci na to kašeleme ! , takže logicky keď sa to vezme v spoločnosti sa používajú peniaze na ocenenie, teda modelku si asi ceníme viacej život má zvláštny zmysel pre iróniu, ale sú squelé !
tie prve povolania maju prospech pre vsetkych ludi aspon by mali mat a tie dalsie su len o tom, ze sa tocia peniaze a z toho ma prospech iba nejaka skupina ludi a to iba penazny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ja si ale myslim, ze kazde povolanie je dolezite.
co pre teba moze znamenat futbalista? rovnake nic... ucitel ta apson nieco nauci...
o policajtoch by som nemohla hovorit objektivne, k tomu sa nevyjadrujem
Zle polozena otazka
Keby nebolo lekárov - zomierali by sme aj na chrípku, Keby nebolo policajtov - tak by to u nás vyzeralo ako v bordeli, Keby nebolo politikov - boli by sme ešte na stromoch
Keby nebolo futbalistov - muži by nemali na čo pozerať - krachovali by televízie, reklamné spoločnosti by nemali zákazky, keby neboli modelky - neboli by zamestnaný fotografi, vizážisti, hairstylisti atď atď.. Keby nebolo bohatých ľudí taxikári by nemali prácu.
Atď atď...
ako bolo spomenute,kazde povolanie ma zmysel,no niektore mensi a niektore vacsi
Lekar-vylieci,zachrani,atd
Ucitel-nauci
Modelka-ma strasne tazku pracu,ksichtit sa....jedine pozitivum,ze zamestnava fotografov,vizazistov...
dúfam že je to dosť jednoduché na pochopenie ^^
Najvýznamnejšie sú tie povolania, ktoré uspokoja naše životné potreby, potom tie, ktoré nám zlepšia kvalitu života a až niekde o dosť nižšie sú modelka alebo futbalista, bez ktorých by sme určite prežili
najvýznamnejšie pekné, že tó všetci vieme ale všetci na to kašeleme ! , takže logicky keď sa to vezme v spoločnosti sa používajú peniaze na ocenenie, teda modelku si asi ceníme viacej život má zvláštny zmysel pre iróniu, ale sú squelé !
No veď hej, nedať nič do nadácií je evidentne náplňou práce futbalistu