MI pride z oci no to neni normalne to minule... sedim si v aute pri ockovi vpredu... kukam tam na seba do zrkadielka asi 5 minut... a mi prislo z oci to aj u vas takto funguje?
ahaa tak to potom heyy....kuknem sa na seba w zrkadle a je mi zle...ale za tich 13 rokow som si uz na seba zwikla taze ked sa kuknem do zrkadla uz sa nezlaknem a ze sa to howori ze pride z oci prwy raz to ocujem
noo sak pride z ocii= zocina.. nije?? ale tak zas pozerala si sa na seba privetivo a milo? si to musis ustrazit, ked sa budes na seba pozerat.. a hlavne nezazeraj na seba skaredo
ja napriklad ked sa kukam zblizka ta ksa sama seba bojim! no vazne! kukam si na oci a onz su take strasidelne ze ako mozem cez tie gulky vidiet doriti....vazne sa sama seba bojim, ale tak ked som sama v kupelni a nocaaaa to e strasne:
Tomu stari ludia hovorili, ze kto prilis dlho pozera do zrkadla, uvidi diabla ale skor sa to myslelo na to, ze potom zacal clovek byt prilis samoluby, neviem, ked som bol maly, tak som sa bal, ze ho tam fakt uvidim, heh, ale nastastie sa mi to nestalo, stale tam vidim len taky pekny ksichtik a zo dna na den je krajsi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
je to zvláštne
Nemám vo zvyku obdivovať sa v zrkadle...
ty si spravila zoči sama sebe?