Podľa toho na akom som počítači. Starší notebook mi HD formáty nezvláda prehrávať ani keď mu ich dám celé načítať vopred. Novší notebook s nimi ale vôbec nemá problém. HD 720p používam bežne, no a HD 1080p jedine ak chcem niečo vidieť v celoobrazovkovom režime - inak to podľa mňa nemá veľmi význam. Väčšinou mi stačia aj nižšie rozlíšenia, no vyhýbam sa zas tým najmenším, ak chcem aj niečo vidieť
Ludia a 4k videa (3840x2160) na youtube ste uz pozerali? trabe si video otvorit v zvlast okne a nastavit kvalitu na "original"
pozor niektore pc to nemusia zvladnut, moje stvorjadro to zatazi na 60 percent, grafiky tusim este nedokazu akcelerovat vacsie ako full HD video cez flash takze to ide cele cez procesor
@kosmiklove takych kamier je viac, ktore vedia tocit 4k video (4k ma viac rozliseni - viac noriem)...moja oblubena je RED camera, ta vie tocit aj 60fps full HD. A pokial viem tak su uz aj 8k kamery.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Lebo môj internet má len 4 dni v mesiaci stabilnú rýchlosť. (ach)
Vtedy sa to snažím najviac využiť.
1080p - FullHD,1920x1080
pozor niektore pc to nemusia zvladnut, moje stvorjadro to zatazi na 60 percent, grafiky tusim este nedokazu akcelerovat vacsie ako full HD video cez flash takze to ide cele cez procesor
inak @kiksna007 dost prijebana otazka pretoze v takom malom okne ten rozdiel tazko spoznas...