@bloodsuckingvampire vies v com je problem? ze na nasom gymnaziu uzasnom nemame ziadne knihy bohuzial tak sa nemame z coho ucit....a kto nema poznamky ma smolu...a je koniec roka takze za tie poznamky by som aj zabijala
@suseda no tak si ich NAPÍŠ sama nie? ty si myslíš že ti tu na BIRDZi budú ľudia písať poznámky? tak na to zabudni, akurát ti tu vynadajú do debilov... okrem toho, poznáš také že sk.wikipedia.org ??? praktická vecička
@krampus my na bio tiez nemame knihu tiez som na gymply. na pol roka som prestupovala z jedneho na druhy. na tom prvom knihy mali, lebo im prisli (su totiz nove, pretoze je nejaky novy skolsky zakon a ucime sa inak ako gymplaci predtym) a na ten moj terajsi este ziadne neprisli, takze nic nie je vsetko pekne prepisujeme do zosita z prezentacie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ale táto stránka by mala.:p
» www.bioweb.genezis.eu/index.php?cat=7...
Inak,je namieste otázka,že prečo nemáš poznámky.No a nechce sa mi veriť,že by na gyme neboli knihy.
je to ono ?
» www.bioweb.genezis.eu/index.php?cat=7...
Inak ja som maturoval z biológie tiež na gyme,no a genetika je učivo ktoré sa mne osobne učilo najťažšie.Tak veľa šťastia.
oni maju uz nove, no zakon a osnovy sa odsuhlasili este predtym ako k tomu boli vytvorene knihy
» afnet.uniag.sk/~bezo/vyucba_vs...
» www.gcm.sk/external/predme...