no pokial viem 6. časovy paradox ale to asi vieš a bude ešte 7 diel, tušim už posledny bo to pisali na niektorych forach a nazov ešte neni, ked som to hladal ja pred par mesiacmi teraz to môže už byť inač
@11mat12 vcera som kusok surfoval po nete a zistil som ze film sa este nenataca a je v stadiu scenara, ma tam byt obsiahnutaprva a druha kniha a ma to mat iny koniec ale ze to ma ist podla knihy
co sa tyka 7.knihy mala by sa objavit niekedy 2 roky potom co autor uviedol 6. knihu a zevraj autor chce uväznit artemisa do väzenia spol s opal koboivou , som zvedavy ako to bude, mozo to bude take isto ako smrt harryho pottera v poslednej casti, o com hovoria rowlingova a nakoniec harry ozil
Citala som ich vsetky,mam ich doma a chytili ma za srdce,pretoze sa mi vzdy pacilo ako sa zvrtla situacia o 180° a bolo tazke predpokladat co sa presne udeje,to sa mi velmi pacilo =P
no aj ja som niečo čital o tej sedmička ale nič moc google prekladač to tak preloži že to ledva rozluštim
no ale pola mna to bude zaujimave kedze opal sa stratila ,a ešte aj podla toho kodu čo bol naspodu v 6. takže to bude velmi zaujimave a dufam že sedmička nebude posledna, a ten harry poter 7 bol uuplne naj tiež
@Ladybellamy maš pravdu ten dej je velmi dobre premysleny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
inak autor Eoin Colfer je podla mna super, cital som od neho aj knihu Detektiv Polmesiac a tiez to bolo uzasne
no a stym filmom to je ako?? viem že sa čosi robilo ale či to už je nwm?? neake ukažky ale su na youtube
a to detektiv polmesiac je tiež best čital som to nedavno
no pokial viem 6. časovy paradox ale to asi vieš a bude ešte 7 diel, tušim už posledny bo to pisali na niektorych forach a nazov ešte neni, ked som to hladal ja pred par mesiacmi teraz to môže už byť inač
co sa tyka 7.knihy mala by sa objavit niekedy 2 roky potom co autor uviedol 6. knihu a zevraj autor chce uväznit artemisa do väzenia spol s opal koboivou , som zvedavy ako to bude, mozo to bude take isto ako smrt harryho pottera v poslednej casti, o com hovoria rowlingova a nakoniec harry ozil
no aj ja som niečo čital o tej sedmička ale nič moc google prekladač to tak preloži že to ledva rozluštim
no ale pola mna to bude zaujimave kedze opal sa stratila ,a ešte aj podla toho kodu čo bol naspodu v 6. takže to bude velmi zaujimave a dufam že sedmička nebude posledna, a ten harry poter 7 bol uuplne naj tiež
@Ladybellamy maš pravdu ten dej je velmi dobre premysleny
no ja som to čital tiež už davno a tušim su tam dve Opa,l jedna ušla z minulosti