Čo si myslíte o jeho / jej knihách? Brak, priemer, či literárny nadpriemer? Píše to podľa vás muž, alebo žena? Vyjadrite prosím svoj názor hlavne tí, ktorí niečo od neho čítali, resp. majú k tomu čo povedať
niektoré knihy boli dobré, niektoré som nedočítala . to máš ako s evitovkami,niektoré nedočítam ale pri Ema - Soňa Rebrová som plakala ako malá.a podľa mňa to píše žena
ale s odstupom casu sa mi zdaju vsetky take podobne, ze to vsetko vnimam ako jednu knihu, pletu sa mi postavy, deje, mena. vsetko mam dokopy a pri mene Matkin mi to naraz pride na rozum. cize mne sa to zda vsetko na jedno kopyto....
Ktorí ju poznajú, tak ju poznajú, ktorí nie, tak naďalej sa hráme, že ide o toho Matkina, ja by som bol tiež nerád, keby ktosi vykecal, kto naozaj som .
Treba si uvedomiť, že (takmer) každý spisovateľ, ktorý sa stane obľúbeným, neskôr píše najmä vďaka svojmu menu, ktoré aj predáva. Dá sa povedať, že zo začiatku išlo skutočne o fenomén, ktorý v slovenskej literatúre chýbal. Opravte ma a uveďte príklady, ak to tak nie je.
Hodnota Matkinových kníh spočíva najmä v tom, že čitateľ postupne nachádza čiastkové pravdy, s ktorými sa môže stotožniť, o ktoré sa môže oprieť. Nejde o úchvatné a hlboké pravdy, ak to tak vyznelo, ale o maličkosti, pri ktorých si azda každý z nás aspoň niekedy povie niečo na štýl "teda, no fakt, doriti!".
Ja osobne mám rád mužské interiéry, ostatné som prečítal len pre prehľad.
Ľudia z branže sa zhodujú v tom, že silné boli začiatky, dnes už ide len o "zotrvačnosť".
Na knihách však niečo musí byť, podobným štýlom sa uberal M. Hvorecký, ale nedosiahol na Slovenskej scéne takýto boom.
Matkin vie, čo chce, stačí jej to a ja sa vôbec nečudujem.
nepoznam ju, ale citala som dve knihy od tohto autora. dali sa, volam to taka jednoducha literatura na jedno popoludnie zaujimava, ale nie moc prinosna .
Niečo ako @7 . Štýl by sa dal, ľahko sa to číta, ale život postáv sa skladá len a len zo sexu a hlavne, sex je aj na naprosto divných miestach (dva odstavce líči, ako osoba A už nič necíti k osobe B a priam ňou opovrhuje a zrazu mu ponúkne fajku... keby aspoň sex, že by niečo z toho sama mala, ale toto bolo tak mimo, až to bolelo) a nadávky sú tam tiež podľa mňa tak nasilu kde-tu pohádzané, aby to bolo moderné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Oplatí sa niečo od neho čítať?
muž
Si to ty?
prva sa mi zdala celkom fajn.
ale s odstupom casu sa mi zdaju vsetky take podobne, ze to vsetko vnimam ako jednu knihu, pletu sa mi postavy, deje, mena. vsetko mam dokopy a pri mene Matkin mi to naraz pride na rozum. cize mne sa to zda vsetko na jedno kopyto....
a tiez myslim ze je to zena. alebo teply chlap.
Treba si uvedomiť, že (takmer) každý spisovateľ, ktorý sa stane obľúbeným, neskôr píše najmä vďaka svojmu menu, ktoré aj predáva. Dá sa povedať, že zo začiatku išlo skutočne o fenomén, ktorý v slovenskej literatúre chýbal. Opravte ma a uveďte príklady, ak to tak nie je.
Hodnota Matkinových kníh spočíva najmä v tom, že čitateľ postupne nachádza čiastkové pravdy, s ktorými sa môže stotožniť, o ktoré sa môže oprieť. Nejde o úchvatné a hlboké pravdy, ak to tak vyznelo, ale o maličkosti, pri ktorých si azda každý z nás aspoň niekedy povie niečo na štýl "teda, no fakt, doriti!".
Ja osobne mám rád mužské interiéry, ostatné som prečítal len pre prehľad.
Ľudia z branže sa zhodujú v tom, že silné boli začiatky, dnes už ide len o "zotrvačnosť".
Na knihách však niečo musí byť, podobným štýlom sa uberal M. Hvorecký, ale nedosiahol na Slovenskej scéne takýto boom.
Matkin vie, čo chce, stačí jej to a ja sa vôbec nečudujem.
boli tam niektore vety ktore ma uplne chytili ale celkovo styl pisania ani nie