Vždy som chcela mať nejakú originálnu prezývku, aby ma ľudia poznali len tak, nie s menom, ale bohužiaľ sa nič neuchytilo..jedine Čučko, ale to našťastie zostalo na strednej
a inak prezývky iných ani moc nepoznám, len také odvodené z mena
Mna na zakladke volali Veve.. To sice nie je originalna prezyvka ale adpon nieco. a teraz na strednej mna a moju dvojicku prezyvaju "dvojky". To sa mi aj paci
@6 lol ja som praveze natolko zzita s Narazu, aj mi tolko ludi tak povedalo nazivo, aj sa sama vo vnutornom monologu tak oslovujem... ze niekedy sa tak idem predstavit ludom mimo Birdzu a v poslednej chvilke sa len-len zdrzim
@13
birdzaci ma volaju aj predstavuju inych ludi ako melancholik raperi ma uz volaju melancholik..uz by som sa mal ludom asi predstavovat len ako melancholik a nie mojim menom
na základke som mala spolužiačku, ktorú sme všetci volali Gyula (čítaj Ďula - je to maďarské mužské meno) ... ani neviem ako, niektoré jej kamošky s tým prišli alebo čo a proste to tak bolo asi posledné 2-3 roky na základke, že jej tak všetci hovorili pričom teda s jej menom to nemalo absolútne žiadny súvis, ani s priezviskom
Na strednej som mal a volali ma tak takmer všetci. Vtedy to bolo v poho, teraz ju už neznášam. Som Osea, ale nikto mi tak nehovorí.
Na strednej sme ale všetci mali prezívky... Parky, Gaštan, Šepsi, Unda, Križo, Barbi...
ségra ma volá Ovečka/Ova na intráku som bola Víla Análka alebo pani Hrešiteľka a podobné blbosti
a napr. ségru volám(e) Igruška
mojej dcére hádžem často nejaké prezývky, napr. Kapitán Hnilozub, Bajanka.. @pinkhero prezývam Ružová a @jesusmariajozefee je Ježiško, Homobitie a tááák
a ešte som ´poznala´ jedného narkomana, ktorého prezývali Svetlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a inak prezývky iných ani moc nepoznám, len také odvodené z mena
a mna par ludi vola Barla, Bar
birdzaci ma volaju aj predstavuju inych ludi ako melancholik raperi ma uz volaju melancholik..uz by som sa mal ludom asi predstavovat len ako melancholik a nie mojim menom
Na strednej sme ale všetci mali prezívky... Parky, Gaštan, Šepsi, Unda, Križo, Barbi...
a napr. ségru volám(e) Igruška
mojej dcére hádžem často nejaké prezývky, napr. Kapitán Hnilozub, Bajanka..
@pinkhero prezývam Ružová a @jesusmariajozefee je Ježiško, Homobitie a tááák
a ešte som ´poznala´ jedného narkomana, ktorého prezývali Svetlo