Poznáte niekoho kto bol na liečení na psychiatrii?
Robím tento rok svoju prvú sočku a rada by som tam zaradila aj niekoho osobnú skúsenosť so psychiatrickou liečebňou. SOČ na túto tému robím preto, že sama túto skúsenosť mám a rada by som sa dozvedela aj dojmy, ohlasy, prípadne kritiku od iných. Tieto pre
Máš pocit že si bola na liečení oprávnene alebo si cítila, že tam nemáš čo robiť ? Bola si donútená alebo si s liečením súhlasila? Cítiš že ti to pomohlo alebo skôr spôsobilo zbytočnú traumu na ktorú by si chcela čo najskôr zabudnúť?
@bejak áno bola som, v zime 2008 na detskej psychiatrii dva týždne a preto o tom robím sočku. Pretože moje dojmy boli veľmi ale ozaj veľmi zlé a aj keď sa psychiatrii v buduúcnosti venovať nechcem, chcem aspoň poukázať na to, ako sa tam k ľuďom správajú a ako tam mnohokrát úplne bezdôvodne končia deti, ktorím to nakoniec spôsobí akurát tak traumu do života.
jo jo ta kamaratka hovorila ze Psychiatria je na slovensku riesena viac menej sposobom "predstanica" pred detskym domovom. Takze tam najdes fakt ze zlobu.
@soc2011 to si bola na najlepsej a najmierumilovnejsej psychiatrii na Slovensku....aspon co sa sami tak doktori vyjadrovali ked som tam chodil na navstevy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Máš pocit že si bola na liečení oprávnene alebo si cítila, že tam nemáš čo robiť ? Bola si donútená alebo si s liečením súhlasila? Cítiš že ti to pomohlo alebo skôr spôsobilo zbytočnú traumu na ktorú by si chcela čo najskôr zabudnúť?
V jednom ju znasilnili.
V druhom ju zavreli skoro cely den do jednej miestnosti
V tretom ju davkovali roznymi liekmi ze bola uplne mimo.
kamarátka nemá problem o tom hovoriť? lebo ak nie pomohol by mi na ňu mail, ak áno tak nevadí, aj to je podľa mňa dosť dobrá kritika.
lebo úprimne, psychiatrické liečebne sa vôbec nechystám vykresliť v dobrom svetle, už len pre to ako sa tam správali k ľuďom keď som tam bola ja.
ak mi ostane dosť priestoru( mám to samozrejme limitované a materiálu bude dúfam veľa), keď budem končiť, ozvem sa Ti, ďakujem.
A vobec by som to na nu nepovedal. Ale zevraj mava zachvaty, preto tam bola.
A inak poznám ešte dvoch ľudí čo boli aj na iných odd.
Tak do decembra budem musiet byt hotova, dam vam vediet potom
Kľudne napíš ak budeš niečo potrebovať.