Poznáte niekoho, kto robil dorovnávacie skúšky? Spravil ich?
Lebo pôjdem na rok študovať do zahraničia, potom budem musieť robiť dorovnávacie skúšky z niekoľkých predmetov. A trochu sa toho bojím Preto sa pýtam, poznáte niekoho takého, a aké to bolo ťažké?
@murcatko sciotest je srovnávací test a píše sa to vtedy, ak chceš ísť študovať na českú VŠ. píšu to aj asi všetci Česi, je to podobné ako IQ test, vyžadujú všeobecné vedomosti. Potom sa zostaví percentil a podľa toho prijímajú na vysoké školy.
@Bluepanter ja som robila SCIO test z matiky a bolo to vazne dosť ťažké.... podla toho na aku strednu som chodila som mala vysledok na urovni priemeru..tak ale nestačilo to
Bývalá spolužiačka robila a urobila, kamarátka robila a urobila a ďalšia kamarátka robila a neurobila... (ale tá čo neurobila tam s tým mala ešte nejaké problémy, nepamätám si presne o čo išlo, ale v konečnom dôsledku to považovala za pozitívne s jediným negatívom - že si nerozumela s novými spolužiakmi)
@bluepanter tak ja som to spravil na 100%, ale to bolo nejaké demo, a tuším pre deviatakov boli tam také logické otázky... ani neviem, či to, čo som si práve urobil bolo scio
@owad to sú tie čo si dali samé ľahké predmety, a potom ich nechceli ani k dorovnávačkám pripustiť? a z čoho robili? odporuč mi nejakú facebook aktívnu, pokecám s ňou
@murcatko áno,to sú presne tie ale tam boli aj iné machinácie a hlavne v priebehu ich neprítomnosti sa zmenil nejaký systém toho,čo musia v Amerike absolvovať,aby ich vzali nazad...a tam bol kameň úrazu
dobre,nájdi si u mňa v priateľoch Simonu Tarkošovú a Martinu Drobnú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
mám jednu vzorku doma, je to brutál podľa mňa...taký general knowledge
mne hneď napadli české sciotesty
ale mám to len v tlačenej verzii, no na ich stránke sú demotesty
a všetky ich spravili,síce jednotky z nich ani zďaleka nemali,zvládli to
@owad to sú tie čo si dali samé ľahké predmety, a potom ich nechceli ani k dorovnávačkám pripustiť? a z čoho robili? odporuč mi nejakú facebook aktívnu, pokecám s ňou
dobre,nájdi si u mňa v priateľoch Simonu Tarkošovú a Martinu Drobnú