Hmm myslim ze ti o ktorych viem su vsetci nejako nasa rodina (cez starych rodicov a tak) a inak viem o jednej (asi) znamejsej osobe ale myslim ze uz nezije
Jj, v niektorých krajoch je moje priezvisko nie že frekventované, ale opakujúce sa, takže sa ma ľudia zvyknú pýtať, či som rodina toho a toho. Ale, jeden nie až tak známy britský herec sa volá úplne rovnako meno aj priezviskom ako môj frajer.
krstne meno ma vela dievcat rovnake ako ja, ale priezviskom mimo rodiny nepoznam nikoho a oba dokopy, vlastne poznam, otcova sestra, ale ta ho mala este zaslobodna a vydala sa este predtym ako som sa ja narodila, cize nepoznam
S priezviskom poznám takých ľudí, nakoľko v blízkom zahraničí je to veľmi rozšírené priezvisko a s menom poznám len jednu :/ a dokopy meno+priezvisko nikoho ,ale viem, źe taká osoba existuje (stalkujem jej blog)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov