asi dáko podobne ako @malapohroma ... no ja neviem.. sú aj ľudia čo ich nemám rada... ale nenapadne ma nikto taký, čo by som chcela aby "navždy zmizol"... ja sa snažím s ľuďmi vychádzať dobre.. ak sami o to stoja...
sú len dvaja ľudia o ktorých môžem tvrdiť, že ich za niektoré ich činy nenávidím. môj život by bol krajší keby tí dvaja z neho proste zmizli, bola by to asi jediná poriadna vec, čo by urobili.
a je mi jedno, či to, že dokážem nenávidieť zo mňa robí zlého človeka.
poznam ludi, ktorych nemusim, s ktorymi si nemam co povedat alebo sa s nimi neznasam, ale ze by som k niekomu pocitovala taku nenavist, ze by som si priala jeho zmiznutie..to nie..
Ano ide o jedneho hajzla, ktory mi fackoval ked som bol maly , uprostred zimy , ked bolo -20 zo mna strhol bundu a zavesil mi ju na stoziar, sustavne ma prenasledoval , ohovaral a ponizoval. Keby umrel, otvorim sampanske.......
v mojom živote sú len dve osoby, ktoré som kedy nenávidela (a stále nenávidím)... našťastie jednu z nich už nevídam a ani o nej nepočujem a tá druhá osoba by sa mohla tiež vytratiť niekam ďaleko....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ja som velmi tolerantny a zabudlivy clovek a vsetkych mam rada
a je mi jedno, či to, že dokážem nenávidieť zo mňa robí zlého človeka.
Smutné, ale je to tak