Duolingo - taliančina
LyTrans Italian - taliančina
iASPI - všetky zákony a predpisy "po ruke"
Handy Photo - aby som si mohla rýchlo retušovať svojky a pridávať na fejsbučiky a instagramy... ok, len upravovať fotky
PicsArt - to isté
TuneIn Radio - talianske rádiá
poweramp - najlepsia appka na prehravanie hudby,
sync.me - zosynchronizovanie kontakzov s fb, aby som mal pri kontaltoch ich fb profilovky,
facebook calendar sync - udalosti z fb kalendara sa mi importnu do mojho kalendara v mobile,
OneClickSms - vytvori ikonku na ploche, na ktoru staci kliknut a odosle sms s prednastavenym textom na prednastavene cislo - to mam na kontrolu kreditu,
total commander
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
LyTrans Italian - taliančina
iASPI - všetky zákony a predpisy "po ruke"
Handy Photo - aby som si mohla rýchlo retušovať svojky a pridávať na fejsbučiky a instagramy... ok, len upravovať fotky
PicsArt - to isté
TuneIn Radio - talianske rádiá
female hard workouts na cvičenia
gray´s anatomy na učenie tela
Appka pre ženy...
sync.me - zosynchronizovanie kontakzov s fb, aby som mal pri kontaltoch ich fb profilovky,
facebook calendar sync - udalosti z fb kalendara sa mi importnu do mojho kalendara v mobile,
OneClickSms - vytvori ikonku na ploche, na ktoru staci kliknut a odosle sms s prednastavenym textom na prednastavene cislo - to mam na kontrolu kreditu,
total commander