Videli ste značky ktoré boli iné? Prezývkou alebo odkazom Na takéto značky existuje web, ktorý sa venuje ich zbieraniu, videli ste však nejaké na vlastné oči?
@hoperpohroma a veď dobre nemusíš, buď Ďalej arogantná narcistická piča, každého tu tvoje nezmysly zaujímajú ako na teba kašle frajer ako ťa ma len na sex ako ťa nechce zviešť ako sa ideš napapať ale ak by sa chcel človek baviť o niečom zmysluplnom tak máš problém, tak píš si dalej na birdi tie tvoje statusy a ži s tým čo ťa ma len ako hračku maj sa,raz si spomenieš pani Janošková
@emptysoul Áno tak vyzerám, ja sa tu nehanbím dať svoju fotku narozdiel od teba, teda ak je hento tvoja fotka tak vidno že si psychoš už na tvári a ako vieš že som vravel o tebe ako o Petrovi? Trafená hus?
@kierkegaard a neviem aký Peter zase hore si písal že som Peter tak asi podľa toho ale už si nepamatas co si písal pred 5 minútami.. o. O nič idem j prec
@kierkegaard tebe už uplne jebe na hlavu ?
kde som sa priznal a k čomu ty schozofrenik ? boze preco toto tu ja musim eisiet idem prec toto si pisal :
Kierkegaard
1. marec 2017 09:51
Peter kedy si dáš lieky? Nezabudol si na ne?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a dost ma zaujalo BO-085 (boobs), ale to asi len tak vyslo a typek si to nezaplatil
ma považuje za Petra ok, idem odtial preč lebo vidím že na psychiatrii maju dnes povolený birdz
BA - BRACI
BL - ONDIE
kde som sa priznal a k čomu ty schozofrenik ? boze preco toto tu ja musim eisiet idem prec toto si pisal :
Kierkegaard
1. marec 2017 09:51
Peter kedy si dáš lieky? Nezabudol si na ne?
co mas uple prepity mozog ???
ZA - VODOU
ZA - DARMO
ZA - SVOJE