Vidím... žalúzie... A pred ním moju červenú lávovú lampu... Pri tom erotickom osvetlení mi nenapadá nič normálne... a tak... si radšej nechcem predstaviť, čo si o mne myslia ľudia...
dobrá diskusia dnes som si práve umývala strešné okno, čiže aj uvidím von
keď sa pozriem z okna tak uvidím seba ako stojím na zemi a dívam sa von. pretože mám zažaté svetlo, ale keď ho vypnem... počkajte... no, videla som to čo vždy po zotmení... nekonečn teda vlastne milióny hviez. a ak to mám ešte priblížiť, tak som videla veľký voz
ufff zaujímavý spôsob, ako sa zamyslieť. vidím seba. ako stále na niečo čakám a pritom všetko mám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Stavia sa new bytovy dom vedla nas...
Seba na lavičke pod domom ?
Sedím si na lavičke, fajčím, vdychujem cerstvý vzduch pomedzi šluky z cigy a čakám, neviem na čo....len tak
keď sa pozriem z okna tak uvidím seba ako stojím na zemi a dívam sa von. pretože mám zažaté svetlo, ale keď ho vypnem... počkajte... no, videla som to čo vždy po zotmení... nekonečn teda vlastne milióny hviez. a ak to mám ešte priblížiť, tak som videla veľký voz
ufff zaujímavý spôsob, ako sa zamyslieť. vidím seba. ako stále na niečo čakám a pritom všetko mám