Boli sme s kamarátmi v meste, klasická párty. Kecal som tam s jedným dievčaťom, ale musela celkom skoro odísť. Opýtal som si číslo, dala mi ho bez slova. Píšeme si týždeň, myslíte, že je vhodné ju pozvať von cez fb/sms? Nieje to skoro?
OMG, co je to za otazka? Mas na nu cislo? Pisete si? Chces ju pozvat von? Chces s nou nieco mat? Tak na co cakas..... keby takto rozmyslali nasi tatkovia a stari tatkovia, tak by sme tu dnes ani neboli
@majojo to podľa mňa nedáva žiadny zmysel, no ale ok. Keď je to príliš skoro, tak skôr to už byť nemôže, čiže to nemôže byť príliš neskoro, iba príliš skoro
@cataclysm asi ho stratil alebo zabudol meno a bolo mu trápne zavolať keď ho nevedel a cataclysm je starý datáč treba prejsť na Legion @Patrixo toto je doba top programátorka po boku a stále im je málo hrozné hrozné
@Condition Stála som pri ňom, keď si ho ukladal do telefónu, ešte aj s mojim menom! Ale bol tak neskutočne opitý, že zrejme do rána aj zabudol, že si vôbec od niekoho nejaké číslo pýtal
hej zavolaj ale bud to urob cez sms alebo jej zavolaj ako normalny clovek..... potom to vyzera, ze mas fakt zaujem a nie len vyplnas cas. Plus si cakal uz tyzden tak takto to jednoducho napravis.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
asi neskoro, no
jedine cez instagram alebo viber !!!!!
OMG, co je to za otazka? Mas na nu cislo? Pisete si? Chces ju pozvat von? Chces s nou nieco mat? Tak na co cakas..... keby takto rozmyslali nasi tatkovia a stari tatkovia, tak by sme tu dnes ani neboli
Rok som sa odhodlavala pozvat jedneho mojho kamarata von, pacil sa mi neopisatelne prisernym sposobom a bola som prilis posrata ho dakam pozvat.
Inu, po tom roku som ho pozvala, dostala som friendzone, ja som to obedakala, teraz sme kamosi...a bedakam uz len obcas.
Najviac lutujem ze som ho nepozvala skor a zabila tym tolko casu. Aj ked vysledok bol taky horkosladky. Fakt cim skor to urobis, tym lepsie
ja som isiel von a pozri ako som dopadol
..doteraz sa mi neozval
@Patrixo toto je doba top programátorka po boku a stále im je málo hrozné hrozné
Môžeš len získať