Ahojte otazka na vysokoskolakov denneho studia...brigadujete popri skole? ako casto? Kolko zvyknete zarobit a kde? Je to unavujuce? Kedy sa stihate ucit?
@kierkegaard ja idem na skolu ktora ma bavi cize rada by som bola na prednaskach ale keby mam materialy a knihy o tom co sa prebera na prednaskach tak by mi to az tak nevadilo nebyt tam
ano, brigadujem.pocas skoly 40h mesacne, smeny si vyberam sama, tak ich prisposobujem skole. nezarobim miliony ale stale lepsie ako byt na nule. a stiham. vsetko sa da, ked sa chce.
Brigadujem popri štúdiu cca 35-40 hodín týždenne.. stiham v pohode, učím sa po večeroch a po nociach keď potrebujem, zarobím toľko koľko si zaslúžim a či je to unavujuce?
Občas, ale semester trvá predsa len 3 mesiaci, nič čo by sa nedalo prežiť..
Brigádovala som cca 80hodin mesačne, v máji budem mať asi 130 hodín, popri statniciach to nebolo ľahké, ale tam ide o to, či chcem Áčka alebo mi stačia Ccka a mám aj peniaze.
no takto... pat rokov som bol na vyske kde som moc nemal "stalu studijnu dobu" proste vsetko som si musel prisposobovat podla toho ako sa vyvninie situacia... takze hladat nieco stale ako brigadu by bolo dost masaker... nehovorim ze sa to neda, ale ja som s tym mal celkom problem...
Robil som cca pol roka do 80h mesačne, externe dalo sa všetko prispôsobiť, potom keď som to chcel spojiť s voľným časom..neskôr skúšky toho času bolo menej, dorábal som viac po večeroch tak som skončil.
@Lefferia akademia umeni... filmaris som, ale tak zase na druhej strane sem tam sa vyskytol daky kseft ze pofotit nejaku diskoteku, alebo take nieco...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Občas, ale semester trvá predsa len 3 mesiaci, nič čo by sa nedalo prežiť..