to su dve rozdielne otazky, lebo znalosti na moju pracu snov asi mat nebudem, ... inak je to asi Softverovy architekt v Google, alebo Analytik v Oracle, Key account manager pre EMEA v Accenture a pod.
pripadne SiS uz rok nabera ITckarov stale, to by mohol byt odraz k skonceniu niekde aspon v svajciarskej Service for Analysis and Prevention (SAP) ako analytik, alebo MI v UK, maybe, ... (vzdy som tuzil byt v tajnej sluzbe )
mám viac takých dávnejšie to bolo archeologička,plánovačka svadieb, šéfkuchárka,ale najviac chcem byť pediatrička alebo terapeutka a ešte mimo toho vyrábať parfumy
Najlepšie sa cítim keď môžem pretvárať staré/nepotrebné veci do nových a využiť predstavivosť ..... napríklad : puškar ( výrobá a testy zbraní ) kedže k tomu mám pomerne blízko , no uvydíme k čomu sa po škole dokopem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
to su veci co by ma bavili. potom su veci co ma tiez bavia ale nie som si ista ci to je moja praca snov a to je diplomacia a politika
..ale reálne asi najskôr niečo s reklamou :/ neviem.
ale ani ten Spider-man nie je zlý!
Degustátor marihuany, predajca v coffee shope