@autistik nemyslim si, ze su velmi eticka firma. zbieraju osobne data (a who knows co s nimi robia a komu ich posuvaju dalej), ovplyvnuju vyhladavacie vysledky (skus si napriklad vygooglit "white couple" obrazky), boli sucastou velkeho skandalu, ktory trval roky, kde sa skupina firiem dohodla, ze si nebudu navzajom preberat zamestnancov a tym padom ich platy umelo tlacili dole, dalej som citala pribeh od muza, ktory bol u nich na pohovore a snazili sa ukradnut jeho napad a dat si ho patentovat.. na google je vela veci, ked clovek hlada.
kedze som v IT tak mam kopec inych firiem na vyber. sice tak dobre ako google asi plati malokto, ale momentalne mi nehrozi, ze by som bola spicka sveta a potrebovala sa zamestnat v spicka firme (a keby aj, tak nie google ani fb)
A z toho ze niekomu/niecomu vladnu tak sa zacnu citit ako krali asi... lebo nechcem tvrdit ze vsetci milionari musia byt hajzli taki sportovci,spevaci,herci a neviem kto vsetko ked nemaju take diktatorske funkcie tak im to tak lahko prepnut nemusi
úplne v pohode. To by bolo velmi zlozite si v inom pripade najst niekde pracu, kedze vacsina nadnarodnych spolocnosti ma aspon v nejakej jednej krajine takyto dajaky korupcny skandal.
snazil by som sa nepracovat v takychto firmach. Keby nemam inu moznost, nikde inde sa neviem zamestnat alebo sa neviem uzivit zivnostou, tak by som zobral job aj v takejto firme, ak by uz ina moznost nebola.. ale hanbil by som sa tam pracovat.. a snazil by som sa, aby sa moji znami nedozvedeli, kde pracujem... predsa len je to dost stoka no..
Každú jednu spoločnosť - ak je niekto zamestnanec patrí pod niekoho, a ten niekto patrí pod ešte väčšiu rybu, takže ak si to zosumarizujeme, tak kto nepodniká patrí pod J&T, Pentu, a mnohých ďalších. Čiže ak niekto napíše, že by pre nich na Slovensku nepracoval tak buď podniká, alebo je nezamestnaný.
@patrixo tak nenapísal som tam všetky možnosti, ale ak aj sú, tak musia spolupracovať s niekým odtiaľto. Myslíš, že Penťáci si sem kohokoľvek pustia len tak? Je to biznis a tí, ktorí obsadili trh na Slovensku, poprípade v priľahlých krajinách sa len tak s niekým nepodelia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ani pre google
kedze som v IT tak mam kopec inych firiem na vyber. sice tak dobre ako google asi plati malokto, ale momentalne mi nehrozi, ze by som bola spicka sveta a potrebovala sa zamestnat v spicka firme (a keby aj, tak nie google ani fb)