nechce sa mi to čítať, odpoviem ti len na prvú otázku...
zaočkovať sa dá... aspoň si myslím... neviemč i to dali na trh ale ja som bola v štúdiach, pokúsný zajačik , na túto vakcínu
a ja som žiadne nežiadúce úšinky nemala... babka začala hne´d zalamovať rukami že zomrem do rána, lebo v švédsku dvaja ludia umreli, a ja som si povedala že som zdravá aj zdravou ostanem
a dostala som cez 200e
takže prasacia chrípka pruichádza? juch ako jedna z mála som chráýnená !!! (neskutočná ironia v hlase a chcechot
existuje aj na SR vakcian Pandremix....ale kto sa da aj po precitani pribaloveho letaku ockovat, je podla mna nekompletny!.....nikdy by som sa tym kentusom ockovat nedala, okrem toho, je uz dlhsie zname, co vakcina sposobuje, za kym ucelom bola vyvinuta a co je to vobec prasacia chripka (staci viac citat s tudovat a zistits, ze je to biznis!)...
p.s.: v stvrtok som bola v Nowom Targu.....mam sa obavat? ....by mi musela drbat....
@tom3555 pokial nemas nejake vazne kardiovaskularne problemy alebo mas extremne oslabenu imunitu, tak pre teba nie je prasacia chripka ziadny problem a ked nahodou mas vyssie uvedene zdravotne problemy tak by som sa nenechal ockovat ani za boha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ty si bud fake alebo mentalne naruseny
zaočkovať sa dá... aspoň si myslím... neviemč i to dali na trh ale ja som bola v štúdiach, pokúsný zajačik , na túto vakcínu
a ja som žiadne nežiadúce úšinky nemala... babka začala hne´d zalamovať rukami že zomrem do rána, lebo v švédsku dvaja ludia umreli, a ja som si povedala že som zdravá aj zdravou ostanem
a dostala som cez 200e
takže prasacia chrípka pruichádza? juch ako jedna z mála som chráýnená !!! (neskutočná ironia v hlase a chcechot
p.s.: v stvrtok som bola v Nowom Targu.....mam sa obavat? ....by mi musela drbat....